- 12 Temmuz 2006
- 35.008
- 30.352
- 60
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
atarlar yakında belki yarın belki yarından da yakınİnşallah canımm benimmmmm ilk kombini merak ediyorum acaba bana kim atacak
HahahahaKanki kendini survivorda mı sanıyorsunhoşgeldinnn
Örnekler çoktu anca indirgeyebildim valla elif ablacım :///Yok margam yazılara bakıyorum:).İlk sayfadaki kıyafetler çok güzelmiş.:)
atarlar yakında belki yarın belki yarından da yakın
öbür yarışmalarda hemen gelmeye başlıyordu ya
Ne kadar cümleyi uzun tutarsam o kadar şarjz gider diyorsun ha.. yakınlardaaa bir yerde şarjzını dolduracak bir alan yok muuuHahahahayok şarjım az da o yuzden uzun birşey yazmayayım diyorum
Teşekkürler ebruşummmmmm :)Hayırlı olsun, katılanlara başarılar dilerim
Heyecanlandirdin beni bak. Yatmaya gidiyodum tam yarin kaldigim yerden heyecanlanicam soz
Yakaladım demiii yarın seni burada bekliyor olucammmmm ellerimde çiçeklerle hemdeeeHeyecanlandirdin beni bak. Yatmaya gidiyodum tam yarin kaldigim yerden heyecanlanicam soz
Sağolasın canımmmm, sizin oralar yanarken siz orda bikiniler giyerken biz burda donuyorrrruuzzzzzzzzyarısmamız hayırlı olsun
Sağolasın canımmmm, sizin oralar yanarken siz orda bikiniler giyerken biz burda donuyorrrruuzzzzzzzz
Hahah birinci sen olursun kesinEki Görüntüle 1694740 Bu benim bana ne yakışır bi deyin bakim:).Ona göre giyim seçeyim