En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Hadi sen gebesin canin cekiyor ben markete falan girdigimde kasadan gecirneden acar yerim annemle benimki arkamdan ne yediklerimi not edip kasada parasini oderler hep. Napayim dayanamiyorum :KK70: kasada bazen cok sira oluyor :KK70:
Haha seninki de iyiymiş heee :KK70: küçük minik canım tatlı margammmm benim, çocuğun olunca markete gidersen onunla beraber yersiniz artık :KK70: genelde çocuklar öyle olur ya sen yavruna arkadaş olursun :KK70:

Haha seninki de iyiymiş heee :KK70: küçük minik canım tatlı margammmm benim, çocuğun olunca markete gidersen onunla beraber yersiniz artık :KK70: genelde çocuklar öyle olur ya sen yavruna arkadaş olursun :KK70:
Babasinaaa sunu alalim bunu alalimmm derim derimmmmmmm kendim yemem once onlara yediririimmm kiz ama kendimi markete gidince durduraniyorummm hele pazara gidincee :KK70: kucukken annemin elini tutuyorjm diye annem bisiler alirken girmisim bir kadinin elineeee gidiyorum ay nasil aglamistimm annemi kaybettim diyeee

Valla benim buyuk kiz oyle yapiyor. Eline ne geciyorsa sepetin icine atiyor biz arkadan rafa koyuyoruz. Elleride dolu olur genelde bir eliylede acar tikinir. Daha 2.5 yasinda sipam:-)

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-21-14-50-12-1.png
    Screenshot_2015-11-21-14-50-12-1.png
    321,5 KB · Görüntüleme: 35
Valla benim buyuk kiz oyle yapiyor. Eline ne geciyorsa sepetin icine atiyor biz arkadan rafa koyuyoruz. Elleride dolu olur genelde bir eliylede acar tikinir. Daha 2.5 yasinda sipam:-)
Masallah yaaaaa yirim ben onuuu ama aen citi pitisin vallaaa :) nasil verdin o kilolarii

Babasinaaa sunu alalim bunu alalimmm derim derimmmmmmm kendim yemem once onlara yediririimmm kiz ama kendimi markete gidince durduraniyorummm hele pazara gidincee :KK70: kucukken annemin elini tutuyorjm diye annem bisiler alirken girmisim bir kadinin elineeee gidiyorum ay nasil aglamistimm annemi kaybettim diyeee
Uyanık margammmm onlarda hiç anlamaz zaten senin istediklerini aldırdığını :KK70: oy kıyamam ben sana ya tatlı margammmm benim, neymiş yemeklere dalıp başkasının elini tutmak yokmuş :)

Ah bu çocuklar o kadar tatlılar ki hepsini yiyesim geliyor :)) maşallah Allah bağışlasın :)

X