- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bir resmik var hakikaten ikiz gibiyizHuy Meselesi dilara aksuyek mis adi
Ahahahha annem beni izliyormus o esnada zaten elini tuttugum kadinda beni taniyormus. Komsumuz cikti kadinnnUyanık margammmm onlarda hiç anlamaz zaten senin istediklerini aldırdığınıoy kıyamam ben sana ya tatlı margammmm benim, neymiş yemeklere dalıp başkasının elini tutmak yokmuş :)
Masallahin var gercekten ayy senin gibi olmak isterdimBen kilo almadimki 2 kizimdada hahaahah. Futbol topu tasidim karnimda. Ben yiyip kilo alamayanlardanim beybi. Suan 50 kiloyum arada 51 oluyo alsam iyi aslinda
Tamam canimmm eve gidince yaparsin :)İşyerinde olmasam yapardım
Ayyy ayyFistik bu topigin en kucugu sensinnnnn senin yanaklarini kopaririimmm bennn :) kombinini bekliyorummmm.
Bende diyorum u resim nedir. Gec gordum burdaki yazini cnm kusura bakma ya. Ben dedim sana benziyosun. Ilk gordum tipkisi dedimBir resmik var hakikaten ikiz gibiyizdur bak atam ahahah
bende iyiyim cınımOoooo dombiliiii :) iyiyim sen nasilsin bakaimmmmm
Hadi bakalım :) sonunda işlerimi bitirip gelebildim :)Ayyy ayyTamam canııım göndericem en kısa sürede
Benzetmelerin gerçekten çok hoş başka resmimi görüp başka bir resmimin çok benzediği kızı bulmanaaa hayret ettimm yaaBende diyorum u resim nedir. Gec gordum burdaki yazini cnm kusura bakma ya. Ben dedim sana benziyosun. Ilk gordum tipkisi dedim
Avatarın çok şeker yeni fark ettim :)bende iyiyim cınım
TişikkirlirAvatarın çok şeker yeni fark ettim :)
Sensin orica ederim dombili
Uyuzluk olsun diye diyom ben sana gerçeklikle alakası yokDün bana sen öyle değilsindir diyorsun çekirdekçiii
Bende uyuzluk olsun diye diyorummm zaten olmadığını bildiğim için kızıyorum şuan sanaaaaa zayıfsın ama kendini kilolu niye hissediyorsun kızım deliriyorum böyle hatunlaraUyuzluk olsun diye diyom ben sana gerçeklikle alakası yok
Kızım bi gün bacaklarımı atcam sana görcenBende uyuzluk olsun diye diyorummm zaten olmadığını bildiğim için kızıyorum şuan sanaaaaa zayıfsın ama kendini kilolu niye hissediyorsun kızım deliriyorum böyle hatunlara
Söyle bitanem
ya gördüm bacaklarını nesi var anlayamadım kiiii gayet düzgünnnKızım bi gün bacaklarımı atcam sana görcen