- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aynenn
Haha seninki de iyiymiş heeeHadi sen gebesin canin cekiyor ben markete falan girdigimde kasadan gecirneden acar yerim annemle benimki arkamdan ne yediklerimi not edip kasada parasini oderler hep. Napayim dayanamiyorumkasada bazen cok sira oluyor
Gecmis olsun canim bugun benimde sirt agrim var...aman tanrim dedirtecek sekilde hemde...Aman bugun burdayim bak dun gece migrenim tutmustu balim :) erken yattim
Gecmis olsun canim bugun benimde sirt agrim var...aman tanrim dedirtecek sekilde hemde...Aman bugun burdayim bak dun gece migrenim tutmustu balim :) erken yattim
Kiz ne haber begenilerin kralicesiHaha seninki de iyiymiş heeeküçük minik canım tatlı margammmm benim, çocuğun olunca markete gidersen onunla beraber yersiniz artık genelde çocuklar öyle olur ya sen yavruna arkadaş olursun
Babasinaaa sunu alalim bunu alalimmm derim derimmmmmmm kendim yemem once onlara yediririimmm kiz ama kendimi markete gidince durduraniyorummm hele pazara gidinceeHaha seninki de iyiymiş heeeküçük minik canım tatlı margammmm benim, çocuğun olunca markete gidersen onunla beraber yersiniz artık genelde çocuklar öyle olur ya sen yavruna arkadaş olursun
Kiz ne haber begenilerin kralicesi
Asil sana gecmis olsun suan basim cok iyi :) sacima hindistan ceviz yagi surdum boneyi de gecirdim kafama biraz vakit gecmesini bekliyorummmmm..Gecmis olsun canim bugun benimde sirt agrim var...aman tanrim dedirtecek sekilde hemde...
Valla benim buyuk kiz oyle yapiyor. Eline ne geciyorsa sepetin icine atiyor biz arkadan rafa koyuyoruz. Elleride dolu olur genelde bir eliylede acar tikinir. Daha 2.5 yasinda sipamHaha seninki de iyiymiş heeeküçük minik canım tatlı margammmm benim, çocuğun olunca markete gidersen onunla beraber yersiniz artık genelde çocuklar öyle olur ya sen yavruna arkadaş olursun
Adi ney bu kizinnnn
Masallah yaaaaa yirim ben onuuu ama aen citi pitisin vallaaa :) nasil verdin o kilolariiValla benim buyuk kiz oyle yapiyor. Eline ne geciyorsa sepetin icine atiyor biz arkadan rafa koyuyoruz. Elleride dolu olur genelde bir eliylede acar tikinir. Daha 2.5 yasinda sipam
Kapadimmm kuficim :) cok bildirim geliyor o bolgeden :)Huy Meselesi kiz naptin duvarina?
Uyanık margammmm onlarda hiç anlamaz zaten senin istediklerini aldırdığınıBabasinaaa sunu alalim bunu alalimmm derim derimmmmmmm kendim yemem once onlara yediririimmm kiz ama kendimi markete gidince durduraniyorummm hele pazara gidinceekucukken annemin elini tutuyorjm diye annem bisiler alirken girmisim bir kadinin elineeee gidiyorum ay nasil aglamistimm annemi kaybettim diyeee
Ben kilo almadimki 2 kizimdada hahaahah. Futbol topu tasidim karnimda. Ben yiyip kilo alamayanlardanim beybi. Suan 50 kiloyum arada 51 oluyo alsam iyi aslindaMasallah yaaaaa yirim ben onuuu ama aen citi pitisin vallaaa :) nasil verdin o kilolarii
Haha begenilerin kraliçesi mi? Vay be sayende kraliçe de oldumKiz ne haber begenilerin kralicesi
Ah bu çocuklar o kadar tatlılar ki hepsini yiyesim geliyor :)) maşallah Allah bağışlasın :)Valla benim buyuk kiz oyle yapiyor. Eline ne geciyorsa sepetin icine atiyor biz arkadan rafa koyuyoruz. Elleride dolu olur genelde bir eliylede acar tikinir. Daha 2.5 yasinda sipam
Otomatik cekim yap canimmmm :) koy deli bir yere sak sak ceksin telefon