- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben mi ııııı şeyEvet o civarlardayııım canım 69 dan düştüm 59 a yine kilo aldım okullaAma yine diyet modundayım canıım -Piraye Canııım kaç kilosun kiii ? Kilodan ziyadee ayna önemlii bencee seeeen zayıfsıııın baaak Hem kadının azıcık etlisi yanii Genetik olarak basenliyim mesela ben sporla eritmeye çalışıyorum zorla
Yok yok realdeKiz burdan birine mi alindinnnn
Hangi egzersizleri yapiyorsun canimmmmEvet o civarlardayııım canım 69 dan düştüm 59 a yine kilo aldım okullaAma yine diyet modundayım canıım -Piraye Canııım kaç kilosun kiii ? Kilodan ziyadee ayna önemlii bencee seeeen zayıfsıııın baaak Hem kadının azıcık etlisi yanii Genetik olarak basenliyim mesela ben sporla eritmeye çalışıyorum zorla
Küşersem gorursunnnnHahhaha yerim seni şaka yaptım margam
Tesekkur ederiz canimmmm :)Wuuu olaylardan sonra yine yeniden...hayırlı olsun...
Gönlünü alırım ben seninKüşersem gorursunnnn(
Aman kimseye alinmayacaksin sallaa gitsinnn :)))Yok yok realdeçok sevdiğimeee sevdiğim insanlarada alınınca abowwww ölüyom bitiyom zırlamaktan
Nasill alcaksinnn bakayimmmGönlünü alırım ben senin
Hayır bi ilacı falan olsa gidecem alacam çocukluğumdan beri böyleyim ya :)Aman kimseye alinmayacaksin sallaa gitsinnn :)))
Burcun ne senin :))Hayır bi ilacı falan olsa gidecem alacam çocukluğumdan beri böyleyim ya :)
SöylenmezNasill alcaksinnn bakayimmm
TeraziBurcun ne senin :))
E alirken gorcem zatrn hadi nasil alcan soyleeeeeSöylenmez
Cok bir burcc :) benimde boga yukselenimde akrepTerazi
Asma kız suratınıE alirken gorcem zatrn hadi nasil alcan soyleeeee(
Çok burc ne gızzCok bir burcc :) benimde boga yukselenimde akrep
Guluyorummmm suann :) senin burcun neAsma kız suratını
Kıız gayet iyisiin bencee boyun uzun baakBen mi ııııı şeyyarışma bittikten sonra direk fotoğrafımı gör sen benim en iyisi 172 Boyum kilom 59lara kadar indi şuan tekrar 64 olmuş
Ahahhaa cok degisik bir burc yazacaktim ahahahahÇok burc ne gızzboğa mı ouuu çok vahşi