- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Dimi ama sağol margamböle söylenince iyi hissediyorum iltifatlar iyi geliyorYa sen ne giysen yakisir nazim :) dert ettigin seye bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi ama sağol margamböle söylenince iyi hissediyorum iltifatlar iyi geliyorYa sen ne giysen yakisir nazim :) dert ettigin seye bak
Evet bem diyorum yanaklarimdan belli olmuyor mu ahahahahaBunu sen mi diyorsun
Iyi hisset tabi herkesin kendine gore tarzi var sonucta :)Dimi ama sağol margamböle söylenince iyi hissediyorum iltifatlar iyi geliyor
Sende bişey yok beEvet bem diyorum yanaklarimdan belli olmuyor mu ahahahaha
Kiz cimcime bi tikka goremedi seni
Şaka yapıyorum zaten canıım Teşekkürler margacımOnumda zamani gelecek :) ama simdi tema bu tatlimmmm :) kolay gelsin simdiden canimmmmm :) hepinizin kalbi temiz ayni anda soylediniz cidden dee
Sende yok asill delirtme beni zayifsin sennnnn cildiriyorummmmmSende bişey yok be
Rica ederim kuzum sende 61.3 kilo musun canimmmmm:) su pirayye bisi soyle kendi incecik ben kiloluyum diye dolniyorŞaka yapıyorum zaten canıım Teşekkürler margacım
Ne bağırıyon küçücük kızaSende yok asill delirtme beni zayifsin sennnnn cildiriyorummmmm
Hadi ordannnn :* kucucukmusssss tosun gibisin yaNe bağırıyon küçücük kıza
Hani şişko değildimHadi ordannnn :* kucucukmusssss tosun gibisin ya
Okeeey margi hiç farketmez benim için ertürlü ayarlarımEtek olmaz kizlar. Pantolon sart. Tesettur giyim icin de benesim olarak ornek koyamadim bulabildigim kadariyla buldum
Ama mesela uzun kazak triko kazak gibi seyler istediginiz kadar uzun olabilir altina pantolon giymek sarti ileee :)
Olur neden olmasın önemli olan taşımakPantolon giymem eşofman giyerim üstüne pardesü hooop dışarıbi kumaş pantolonum var bende onu şey edim bari
Super o zaman :) sen nedn gittin bakayim ozel bir sebebi var miydi gidisininOkeeey margi hiç farketmez benim için ertürlü ayarlarım
Sevgi anlaminda seetiydimm ben piroşHani şişko değildim
Ayy margiş benim sonum ne olcak çok alınganım ya yıktım geçtim herkeşleri kk ya bile trip attımSuper o zaman :) sen nedn gittin bakayim ozel bir sebebi var miydi gidisinin
Kiz burdan birine mi alindinnnnAyy margiş benim sonum ne olcak çok alınganım ya yıktım geçtim herkeşleri kk ya bile trip attım
Evet o civarlardayııım canım 69 dan düştüm 59 a yine kilo aldım okulla Ama yine diyet modundayım canıım -Piraye Canııım kaç kilosun kiii ? Kilodan ziyadee ayna önemlii bencee seeeen zayıfsıııın baaak Hem kadının azıcık etlisi yanii Genetik olarak basenliyim mesela ben sporla eritmeye çalışıyorum zorlaRica ederim kuzum sende 61.3 kilo musun canimmmmm:) su pirayye bisi soyle kendi incecik ben kiloluyum diye dolniyor
Hahhaha yerim seni şaka yaptım margamSevgi anlaminda seetiydimm ben piroş