- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- Konu Sahibi Huy Meselesi
nuryolu hain bi avukat garanti bana iftira atar@nuryolu inanalım mı rabia'ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nuryolu hain bi avukat garanti bana iftira atar@nuryolu inanalım mı rabia'ya
Ewet o yuzden olabilir gelmeye basladi mi resimlerOlabilir valla. Ama o tonlarda cok giyiliyor ya her renkle kombin oluyor o yonden cok rahat
hemde güzel karisti nevos gelince vuslati yolar vuslatta nevosu degme keyfimeOrtalik karisti biz kosemizde duralim diyorsun demek ahahab
Evet canim bugun resimler aldimmmmmm :) vakit buldukca duzenliyorum resimleri : )Ewet o yuzden olabilir gelmeye basladi mi resimler
Yok canım ya yediklerime dikkat ediyorum biraz bu ara etmeye çalışıyorum yani yemesem daha iyiOyyy kiyamam cikip alsana kiz iki dakika
Kız bu kadar olur aynı anda yazdık aynı soruyuPantalon şart mı? Huy Meselesi
Aynen yaKız bu kadar olur aynı anda yazdık aynı soruyu
Ben giyerim sorun değil uzun bi kazağım var onunla kombin yaparım ama merak ettim etekte var mı diyeBen diyim Feraceli eteğe çıkkk dedi ben pantolon giymemki
Hic kilon yok senin inan buna artimYok canım ya yediklerime dikkat ediyorum biraz bu ara etmeye çalışıyorum yani yemesem daha iyi
Pantolon giymem eşofman giyerim üstüne pardesü hooop dışarıbi kumaş pantolonum var bende onu şey edim bariBen giyerim sorun değil uzun bi kazağım var onunla kombin yaparım ama merak ettim etekte var mı diye
Hadi ordanHic kilon yok senin inan buna artim
Huy Meselesi Canım yeni yarışmamız hayırlı olsun Etiketlediğin için teşekkürler Daha süre varmış ya ben düşünmeye başlıyım şimdiden Ama sadece pantolon-kazak mı kazak-etek vs olamıyoru mu
Ben diyim Feraceli eteğe çıkkk dedi ben pantolon giymemki
Etek olmaz kizlar. Pantolon sart. Tesettur giyim icin de benesim olarak ornek koyamadim bulabildigim kadariyla buldumBen giyerim sorun değil uzun bi kazağım var onunla kombin yaparım ama merak ettim etekte var mı diye
Ya sen ne giysen yakisir nazim :) dert ettigin seye bakPantolon giymem eşofman giyerim üstüne pardesü hooop dışarıbi kumaş pantolonum var bende onu şey edim bari
Ama margacıım keşke etek de olaydıı ya Eteklii çok hoş bir kombin düşünüyodum ama kısmet pantolana artıkEtek olmaz kizlar. Pantolon sart. Tesettur giyim icin de benesim olarak ornek koyamadim bulabildigim kadariyla buldum
Ama mesela uzun kazak triko kazak gibi seyler istediginiz kadar uzun olabilir altina pantolon giymek sarti ileee :)
Bak yaaaa sen gorursun uyelere acikladigimda sorarizz . Sen kiloluysan biz napalimmHadi ordan
Bunu sen mi diyorsunBak yaaaa sen gorursun uyelere acikladigimda sorarizz . Sen kiloluysan biz napalimm
Onumda zamani gelecek :) ama simdi tema bu tatlimmmm :) kolay gelsin simdiden canimmmmm :) hepinizin kalbi temiz ayni anda soylediniz cidden deeAma margacıım keşke etek de olaydıı ya Eteklii çok hoş bir kombin düşünüyodum ama kısmet pantolana artık