- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi Huy Meselesi
BalıkGuluyorummmm suann :) senin burcun ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BalıkGuluyorummmm suann :) senin burcun ne
Sende çok iyisin ona bakarsan. Benim baldır kısmı tavuk budu gibiKıız gayet iyisiin bencee boyun uzun baak Bekliyorum fotoğraflarınıı Ben de 1.69 - 1.70 im 61.5 falanım Ama verilen kiloyu almak çook kötüü ya
Ooovvv shit ! Balik miii cok duygusalsindir sen sana pecete selpak wc kagidi dayanmiyordur
Kesin oyledir tabi tabi..Sende çok iyisin ona bakarsan. Benim baldır kısmı tavuk budu gibi
Biraz duygusal olabilirim evet ota moka ağlayadabilirim ne varOoovvv shit ! Balik miii cok duygusalsindir sen sana pecete selpak wc kagidi dayanmiyordur
Okuldan dolayıı pek yapamıyorum ama yeniden başlıyorum artıık Squat, ip atlama, blogilates in pilates videoları, fitness blender videoları ve başka başka videolar Öyle tek birşeye bağlı kalamıyorum kuzumm değiştirip değiştirip yapıyorum Bu arada biz hiç tanışmadıık. Ben bilge , 16 yaşındayım hazirandan berii kk dayım işteHangi egzersizleri yapiyorsun canimmmm
Öyle kızım öyleKesin oyledir tabi tabi..
Evet karışık insanlarızz terazigiller öyle hatta orta okulda ingilizce öğretmenim coplex kız diyordu bana karışık kız bi gün zırlar bi gün gülerAhahhaa cok degisik bir burc yazacaktim ahahahah
Aglama kizim ne agliyorsunnnnn aaaaaaaBiraz duygusal olabilirim evet ota moka ağlayadabilirim ne var
Anammm sen 16 yasinda misinnnn :) bende 22yasindayimmmOkuldan dolayıı pek yapamıyorum ama yeniden başlıyorum artıık Squat, ip atlama, blogilates in pilates videoları, fitness blender videoları ve başka başka videolar Öyle tek birşeye bağlı kalamıyorum kuzumm değiştirip değiştirip yapıyorum Bu arada biz hiç tanışmadıık. Ben bilge , 16 yaşındayım hazirandan berii kk dayım işte
Ağlamıyom kankitomAglama kizim ne agliyorsunnnnn aaaaaaa
Degilsin iste degilsinnnnnnnnÖyle kızım öyle
Bizde oyle bir durum yok bizde asiri sevgi asiri sinir asiri kiskanclik asiri yeme vaar ahahahEvet karışık insanlarızz terazigiller öyle hatta orta okulda ingilizce öğretmenim coplex kız diyordu bana karışık kız bi gün zırlar bi gün güler
Evet 16 yaşındayıım kk ya göre biraz küçüğümAnammm sen 16 yasinda misinnnn :) bende 22yasindayimmm
Kk da buyursun biz gibiiii :))Evet 16 yaşındayıım kk ya göre biraz küçüğüm
Oohh ne gözelBizde oyle bir durum yok bizde asiri sevgi asiri sinir asiri kiskanclik asiri yeme vaar ahahah
Hepsi guzel ama su yeme olayi olmasa daha guzel olabilirOohh ne gözel
Öyle olucak heraldeKk da buyursun biz gibiiii :))