- 12 Temmuz 2006
- 55.415
- 212.204
- 52
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Sensiz olur mu ablaOooooo kimler katılıyorrr, yarışmada kombinlere yorum yapayım mıııııııııı
Kombinlerle ugrasiyordum anca bitti islerimmmOooooo kimler katılıyorrr, yarışmada kombinlere yorum yapayım mıııııııııı
Hahahhaa :) niye barismadi bakayimmmm
Mune ablasiz olmazzzzz oylamada heleee :)Sensiz olur mu abla
Hosgeldin canim donmene sevindim :) tesekkur ederiz :)Hayırlı olsun bebişimHuy Meselesi
Beklemedeyim tikkam :)Şartları zorlayacağım artıkın
Yarışma başlayınca haşin yorumlarımı bekleyin o zamanSensiz olur mu abla
Sende iyi ki varsin fistigimmmmmmm :) biberleri atmissin agzina :)Yerim ben seni kız yerim, tatlimmmm benim ya ne güzeldi ben seninle konuşmaktan her zaman zevk alıyorum, sen bana ilaç gibi geliyorsun iyiki varsın tatlı margammmm benim
cünkü nevosun avukati hain avukatHahahhaa :) niye barismadi bakayimmmm
Tesekkur ederim papatyam :)Kolay gelsin tatlım
Hahhahahhahaha merakla bekliyorum abla yorumlarını :)Yarışma başlayınca haşin yorumlarımı bekleyin o zaman
Kuşlarımı temizleyip parlatayım, epeydir bekliyorlardı
Tabiki olmaz takipteyimmmmmMune ablasiz olmazzzzz oylamada heleee :)
Hoşbuldum teşekkürler kuzumHosgeldin canim donmene sevindim :) tesekkur ederiz :)
Kuş öldü beybiii diyormuşun beğenmediklerineYarışma başlayınca haşin yorumlarımı bekleyin o zaman
Kuşlarımı temizleyip parlatayım, epeydir bekliyorlardı
Sahi yaa nevos nirdeeee :)cünkü nevosun avukati hain avukatbirakmiyorki nevosu rahat yoluyum
bende nuru yoluyorum nevos pacayi kurtriyor bu sayede
Bak bak bak davet bile ettim hatta gidicektim davegoye bastiracaktim ama cok yogundummmOoo marga hanım.. Yarışma olmasa hiç takip edeceğin yok. (Kırıldım, üzüldüm, darıldım..)
Moda yarışmasının tekrar dönmesine çok sevindim. Özlemiyle yanıp tutuştum aylardır. Ortaya güzel kombinler çıkarırsam yarışmaya katılacağım.