- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
neden şıııraaak diye geldi o ses hanım ablacığımmŞıırrakkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden şıııraaak diye geldi o ses hanım ablacığımmŞıırrakkkkkk
Öyle uyku bastırdı ki anlatamammmm kollarında uyuyacağımCok fena kopyalarim yapistiririm
neden şıııraaak diye geldi o ses hanım ablacığımm
ne demiştim ki ben hanım ablammSen dedin ya şimdiii ondan yaniii
Detaya inmek şart mı hanım ablacumm aha geliyo tokat
ne demiştim ki ben hanım ablamm
Nasil yaniÖyle uyku bastırdı ki anlatamammmm kollarında uyuyacağım
Bunden öncekilerinde yoktun ausummmmm bak bu yarışmada bir yere gitmezsen eğer oy atıcann söz mü
Sağol canımmmm margammmm benim :)) koyarım tabi tabak yeter ki sen gelafiyet olsun tuğbacımmmm :)) bir tabak daha koy
Ooooo bu süper bir teklif , olur tabi neden olmasınHALLEYS ben sana zeytinyagli sarmmdan verim sende lahana sarmndan vir
Gel kız gel bekliyorum :)))Hemencecik geliyorum :))
Canim cekmisti yaptim ama simdide lahana cekti napsakOoooo bu süper bir teklif , olur tabi neden olmasın
Kız hamile misin yoksa :)) benim canım da lahana çekmişti yaptım ama çok fena yoruldum :)Canim cekmisti yaptim ama simdide lahana cekti napsak
Sen gormedin mi duymadin mi? Hayalet cizgiyi gordum bugun. Biraz daha gecsin kana gidicem. 5 gun var regle daha :)Kız hamile misin yoksa :)) benim canım da lahana çekmişti yaptım ama çok fena yoruldum :)
He tamam tamam gördüm ya şimdi hatırladım :) ohhh hadi hayırlı olsun 4. Bebiş geliyor demek :)Sen gormedin mi duymadin mi? Hayalet cizgiyi gordum bugun. Biraz daha gecsin kana gidicem. 5 gun var regle daha :)
Ahahah hic gulesim yoktu. Sen iyi dgilsin. 3 u yapmadan 4 e gecirdi beniHe tamam tamam gördüm ya şimdi hatırladım :) ohhh hadi hayırlı olsun 4. Bebiş geliyor demek :)
Canım geçtiğimiz Mayıs ayında epilepsi teşhisi koyuldu, aylık rutin kontrolü vardıGecmis olsun canim nesi var prensesinn
Hadi yaaaaa gecmis olsun vuslatimmmCanım geçtiğimiz Mayıs ayında epilepsi teşhisi koyuldu, aylık rutin kontrolü vardı
Anaaaaa benim kafa gitti, ya çok yoruldum bugün bana bakma senAhahah hic gulesim yoktu. Sen iyi dgilsin. 3 u yapmadan 4 e gecirdi beni
O hayalet cizgiyi bendee gordum dimiiiiiAhahah hic gulesim yoktu. Sen iyi dgilsin. 3 u yapmadan 4 e gecirdi beni