- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Sağol canım benimHadi yaaaaa gecmis olsun vuslatimmm
Yaparsin tikkam yaparsinnnn :) sende de uyum konusj cok onemli renk takintin falan var mi canimmmŞöyle bir baktım da dolaba, kazaktan çok hırka var. Olan kazakları da kombin yapamıyorum doğru düzgün
İyiyim allahtan sağlam bünyem var çabuk atlatıyorum sen nasılsın cnm@Papatya gelini canim nasil oldunn ? Iyi misin..
Yeeee kız yeeee, bende seni yerim tatlı tatlı kuzummmmm benim :) ne geldi kiz aklına hadi hemen söyle çok merak ettim :))HALLEYS , tatlimmmm seni ben yerimmm yerimmm aklima bisi geldi kiz
Evet biraz öyle ya.. Renkler uyumlu olmalı, genelde aynı rengin tonları giyinirim. Zıt renklere cesaret edemem :)Yaparsin tikkam yaparsinnnn :) sende de uyum konusj cok onemli renk takintin falan var mi canimmm
Ooooohh beni anlayan biri çıktı sonunda
Ben iyiyim canim. Islerim var azcik :) onlari hallediyorum bir yandannnn. Iyi olmana sevindimmm:)İyiyim allahtan sağlam bünyem var çabuk atlatıyorum sen nasılsın cnm
Zit renklerle de guzel kombinler cikiyor ama genelde yaz kombinlerinde zit renkler tercih ediliyo benceeeeEvet biraz öyle ya.. Renkler uyumlu olmalı, genelde aynı rengin tonları giyinirim. Zıt renklere cesaret edemem :)
Ya hanii ilk tanistigimizde konusuyordun ya aen surekli bir duygusaldin bende seni duygusalliktan cikarmaka icin milyon tane kiliga giriyordum o geldi aklima ahahahahYeeee kız yeeee, bende seni yerim tatlı tatlı kuzummmmm benim :) ne geldi kiz aklına hadi hemen söyle çok merak ettim :))
Dombisimm
evit o benimDombisimm
Şartları zorlayacağım artıkınZit renklerle de guzel kombinler cikiyor ama genelde yaz kombinlerinde zit renkler tercih ediliyo benceeee
Yerim ben seni kız yerim, tatlimmmm benim ya ne güzeldi ben seninle konuşmaktan her zaman zevk alıyorum, sen bana ilaç gibi geliyorsun iyiki varsın tatlı margammmm benimYa hanii ilk tanistigimizde konusuyordun ya aen surekli bir duygusaldin bende seni duygusalliktan cikarmaka icin milyon tane kiliga giriyordum o geldi aklima ahahahah
Kolay gelsin tatlımBen iyiyim canim. Islerim var azcik :) onlari hallediyorum bir yandannnn. Iyi olmana sevindimmm:)
Ohoooo sen günleri yıllara eş olarak görüyorsan çok yorulursun amaaa
Beybisi sikinti basmis evdeyim bende