- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
atıyorummm kızzzz bekleeeHuy Meselesi ben gece yatiyorum nasil olcak o is? Ben anlamam ozelden atin resim. Soz santaj yapmam gel bebeim dolap tika basa. Habire aliyorum
Tamam nazımmmm :) kolay gelsin şimdidennOkudum canım kuralları
Benide papatya gelini etiketlemiştiiiyok katılmadım.nedense bu sefer beni unuttular etiketlemediler
Hadi bakalımmm canım benimmmmm kazaktan bol ne var uzun kazaklar kısa kazaklar tesettürlü arkadaşlarımız için uzun bol upuzun kazaklarda geçerliiii , ben geçen gittim kendime bir elbise aldım tesettür bölümünden.Artık herşeyi ordan alcamvaaay :)
kombinim hazır gibi margacan sadece uygun şartlar lazım foto için
eskiden kalın kalın kazaklar giyilirdi şimdi öyle değil
Yapraklar canını acıtmsın efserimmmSenin için
çok güzel şeyler var demiiiii hep masraf bunlar heepppHadi bakalımmm canım benimmmmm kazaktan bol ne var uzun kazaklar kısa kazaklar tesettürlü arkadaşlarımız için uzun bol upuzun kazaklarda geçerliiii , ben geçen gittim kendime bir elbise aldım tesettür bölümünden.Artık herşeyi ordan alcam
Gerçekten öyle , yaşadığım yerde çok sınırlı sayıda mağaza var bende bilindik mağazalardan değilde butiklerden veya tek mağazalardan almayı tercih ediyorum , geçen gittim , iyi ki de gitmişim bayıldım yaaçok güzel şeyler var demiiiii hep masraf bunlar heeppp
Yapraklar canını acıtmsın efserimmmbaşının altına yastık koyayımm
yarışmaya sende katılsanaGerçekten öyle , yaşadığım yerde çok sınırlı sayıda mağaza var bende bilindik mağazalardan değilde butiklerden veya tek mağazalardan almayı tercih ediyorum , geçen gittim , iyi ki de gitmişim bayıldım yaa
Kız yarışmaya ben katılamam , yarışmayı zaten ben düzenliyorum herkesin resimlerini görüp birde kim olduklarını bilip ona göre kombin hazırlamak saçmaaa kaçaryarışmaya sende katılsana
Oyyyyyy :)Senin gibi bir arkadaşım var yastıga ne hacet omuzun yeter bana
merak ediyorum seniiiiiKız yarışmaya ben katılamam , yarışmayı zaten ben düzenliyorum herkesin resimlerini görüp birde kim olduklarını bilip ona göre kombin hazırlamak saçmaaa kaçar
Sen beni görmedin mi kız hiçmerak ediyorum seniiiii
Kız etiketleme işi ne kadar zormuş , nickin başı var aklımda ama üyenin avatarını hatırlayamıyorum milyon tane kişi çıkıyor
olsun hadi affettim, belki katılırım belli olmaz :)Kız etiketleme işi ne kadar zormuş , nickin başı var aklımda ama üyenin avatarını hatırlayamıyorum milyon tane kişi çıkıyor