- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bebiismmmmmm hosbuldukkkk yavru ceylanimmmm
Habibtem her yer de biz varız ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevo uyuyor herhalre ben bu gece goremedim onuHuy Meselesi simdi kendimi.koyarsammm burayaa @Nevreste kiskanirr falannn..genc ve guzel.oldugum.iicin..simdilik depresyona girsin istemiyorum
Bu iyidi ahahah nevresteyi tanımıyorum ama..Huy Meselesi simdi kendimi.koyarsammm burayaa @Nevreste kiskanirr falannn..genc ve guzel.oldugum.iicin..simdilik depresyona girsin istemiyorum
Kesinlikle oyleeee :) aminn rabbim tum sevenleri kavustursunnnnAllah tamamina erdirsin canim Sevmek dunyanin en guzel seyi
Morlu resmin cok guzeldi cimcimeee masallah gozum kaldi kizYeşil.suratla butunlestim ya ayrilamiyorum
Bend tanimiyorum nevreste kim yaBu iyidi ahahah nevresteyi tanımıyorum ama..
Bende gormedimmm cilt kremi kirisiklar icin surup.uyumusturNevo uyuyor herhalre ben bu gece goremedim onu
Öğlenden beri anlayamadığım bi sancı belimde kasığımda karnımda hani hamile olsam doğum sancısı dicem o derece bi üşüyorum bi terliyorum afedersin karnımdan guruk guruk seslerde geliyobişey var ama anlamadımGecmis olsun tatlim neyin var hayirdir
Iyi geceler elif ablacim yarin gorusuruzzz :)Kızlar ben kaçar:)
Ne yedin aksam yemeginde canimÖğlenden beri anlayamadığım bi sancı belimde kasığımda karnımda hani hamile olsam doğum sancısı dicem o derece bi üşüyorum bi terliyorum afedersin karnımdan guruk guruk seslerde geliyobişey var ama anlamadım
Biz heryedeizzzzzz habibtemmmm..nerde cumbuss orda bizzzHabibtem her yer de biz varız ha
Uyusunda buyusun nevooooossssss buyusunde bize borekler yapsin nevooossssBende gormedimmm cilt kremi kirisiklar icin surup.uyumustur
Hakketmi tanımıyon:))Bend tanimiyorum nevreste kim ya
Hiç bişey yemedim ekmek attım bi lokma kuru kuru okadarNe yedin aksam yemeginde canim
Kiz ben siteye ilk uye oldugumda ilk konustugum insan kendisiHakketmi tanımıyon:))
Nurummmm.habibtemmm.simdi sende aynaya bakmaya utanirsin bosverrr
Hadin bakam ,bana sozun vardi ...resim istiyomm gozum profilinde :)
Geçmiş olsun dikkat edin kendinizeÖğlenden beri anlayamadığım bi sancı belimde kasığımda karnımda hani hamile olsam doğum sancısı dicem o derece bi üşüyorum bi terliyorum afedersin karnımdan guruk guruk seslerde geliyobişey var ama anlamadım
Neden yemedin yemek yemeden olmaz ki, ilac aldin mi peki oyle ac karnina ilacta alinmaz bazi ilaclar tabi. Niye dikkat etniyon kendine papatyam yaHiç bişey yemedim ekmek attım bi lokma kuru kuru okadar