- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Okudum dünürüm ama katılmakta emin değilim çok çıtırlar var öz güven çöküşü yaşıyorum(Hoşgeldin dünür Yarışmayı oku gıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum dünürüm ama katılmakta emin değilim çok çıtırlar var öz güven çöküşü yaşıyorum(Hoşgeldin dünür Yarışmayı oku gıı
Kim kim pikniktesinizzzz ay oralar ne guzeldir simdii(Canımmmm olurmu hic gel hoşgelirsin:))
O zaman sadece beni sev onları sıvmeHosbulduk canimm.senden baska agirlayan yok
Kiz bana bak seker kiz kendimmmmmmmmmmmmm katiliyorsun hihOkudum dünürüm ama katılmakta emin değilim çok çıtırlar var öz güven çöküşü yaşıyorum(
Kiz ben yaziyorum yazdigima cevo vermiyio tripci habis hahahhaO zaman sadece beni sev onları sıvme
Geldim margam geldim biraz rahatsızım kendime gelmeye çalışıyorumKiz papatyaaa nirdesin sennn nirdesinnn hijiii
Hıhhh niyeymiş bikerem harikasın...deme oyleOkudum dünürüm ama katılmakta emin değilim çok çıtırlar var öz güven çöküşü yaşıyorum(
Gecmis olsun tatlim neyin var hayirdirGeldim margam geldim biraz rahatsızım kendime gelmeye çalışıyorum
Olsun o kacirdi ama bizim gozumuz gonlumuz acildiii tikkamda yarin gorur :))
Bebiismmmmmm hosbuldukkkk yavru ceylanimmmmHosgeldim fistik icim
Eltim kaynım esim ben canım..başka kimse yog:) suudi arabistana beklerim canım..Kim kim pikniktesinizzzz ay oralar ne guzeldir simdii(
Anlamadım fıstığım ya??Kiz bana bak seker kiz kendimmmmmmmmmmmmm katiliyorsun hih
Ohhh tatlimmm masallah :) aminnn rabbim herkese nasip etsinnnnm . Evli degilim ben :) sozlum var
Aha yine yesil surat ufff...Haha .d
BakıcamHıhhh niyeymiş bikerem harikasın...deme oyle
Aha yine yesil surat ufff...
Ne guzel sen vardin cimcimee yaaa
Yarismaya diyorummm kiz. Dur simdi bosver onuda sana ne oldu neyin varAnlamadım fıstığım ya??
Gecmiş olsun canım neyin var..Geldim margam geldim biraz rahatsızım kendime gelmeye çalışıyorum