- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.381
Hee seni aradım kız
Pc.yi aciyim usb bellegime bakcamhatırlamaya çalışıyorummmm uff kafaya taktım
bende google seni aratıyorum çıkıyoryalnız mismo diyorum @CathyLizzie nin avatarıda rastlıyorum hahah
kk da avatar arşivleri var çok güzel avatarlar var orada . bir bak istersenSohret mi oldum ben
Pc.yi aciyim usb bellegime bakcam
Belki oraya kopyalamisimdir. Teldeyim simdi.
Benim avatarlar hepmi pisti oluyor yaa
Evet çok tatlıdır yigenimoda çok tatlı :)
Tamam tamam geldimhiiii!!!!!! fahriyem ne ettin sen o avatarı nasıl kaldırırsın sen yaaa
bülent ersoy yapıcam sonunda avatarımıkk da avatar arşivleri var çok güzel avatarlar var orada . bir bak istersen
Bilmem hiç görmedim margamo renkli avatar nasıl bişidi en hatırlıyor musun pericim ?
Bi imza alayım ben o zamanSohret mi oldum ben
Pc.yi aciyim usb bellegime bakcam
Belki oraya kopyalamisimdir. Teldeyim simdi.
Benim avatarlar hepmi pisti oluyor yaa
ahahahha pişti olmuş cidden çok komik görünüyor kızBugun pişti muhabbeti yapinca algida secicilik oldu sanirim. Bakin feyste karsima ne ciktiHuy Meselesi Saksi_Degilim_Ben mahperi hatun
Eki Görüntüle 1707091
Gömlek'ten arta kalan masa örtüsü olmuş gibi..ahahahha pişti olmuş cidden çok komik görünüyor kız
adamın bakışlar ne zaman kalkıyoruz der gibi sankiGömlek'ten arta kalan masa örtüsü olmuş gibi..
sen günün anısı olsun diye çay bahçesinde fotoğraf çekil, arkadaşların capslesin seniadamın bakışlar ne zaman kalkıyoruz der gibi sanki
elden ele gezecek artık o fotosen günün anısı olsun diye çay bahçesinde fotoğraf çekil, arkadaşların capslesin senial sana dargınlık sebebi
maşallah onlarada :)Evet çok tatlıdır yigenimbizde çook tatlılar var
ooooooooooooo 80 90 lar konsepti gibi avatarınbülent ersoy yapıcam sonunda avatarımı
Hahahaha ceket olmasa adamı ayırt edemeyecektikBugun pişti muhabbeti yapinca algida secicilik oldu sanirim. Bakin feyste karsima ne ciktiHuy Meselesi Saksi_Degilim_Ben mahperi hatun
Eki Görüntüle 1707091
ay aman bizim başımıza gelmesinsen günün anısı olsun diye çay bahçesinde fotoğraf çekil, arkadaşların capslesin senial sana dargınlık sebebi
80'ler Marga'm çok dikkatlisinooooooooooooo 80 90 lar konsepti gibi avatarın
ay aman bizim başımıza gelmesin
Kim bu Efser?