- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
vuslatım bidaneeeemmmmm bugün çok yoruldummmm etiketleme işi çok zahmetli bir iş yarına bırakayım dedimmmHayırlı olsun Margam
Beni niye etiketlemedinYeni mesajlarda gördüm de geldim
Etmeyebilirsin deher an her şey yaparsın cimcümesin sen
teşekkürler ablacım çok öpüldünnnnntatlişler hepinize iyi geceler halley kaçar kolay gelsin margarikotin...
Ben her özlediğimde telefondaki resmine bakıyorum seninn
Nur hanımlar gelmişşşşş hoşgeldinizzzzzz
Bende çok sevindim bunu bekliyordum günlerdir :) beklerim canımmmmmm katılmadan önce kurallara göz gezdir iki sefer edip yorulma diye hatırlatayım dedim herkeseeÇok sevindim yarışmanın tekrar başlamasına katılamasamda izliyordum takipe takip
belkim bu sefer katılırım yemekte bi şey beceremiyorum zati
Yok be cimcümem çılgınlığım mı kaldı benimmmCilginsin sen ya
İyi geceler prenses:)tatlişler hepinize iyi geceler halley kaçar kolay gelsin margarikotin...
çeksin çeksinnnnnnnn :) napıyorsun fıstıkHosbuldum gusel bagyan :***
Yarismalar cekiyor sanki
Teşekkür ederim sarışınımmmm , öyle olacağa benziyor :) görüşmeler başladı bileeeMargiş yarışma hayırlı olsun,bol katılımlı olsun
Yok kuzum takılıyorumvuslatım bidaneeeemmmmm bugün çok yoruldummmm etiketleme işi çok zahmetli bir iş yarına bırakayım dedimmmkızdın mı banaaa
Ay sorma , bazen iyi hissediyorum bazende böyle bıkmış gibi hissediyorum kendimden sonra enerjim yerine geliyoooolur ara sıra öyle. insan bazen kendıne uyuz olur
Inşallah kiz çocuğu istiyorum bende çok
Vermedende çıtırsınızdır siz.
kızsanda ben sana sesimi çıkaramam kiiiYok kuzum takılıyorumKızabilir miyim hiç sana
Senin çocuğun var mı nur :))Kiz cocugu candir ya , isteyen herlese nasip olsun canim
Vayyy yakışırTeşekkür ederim sarışınımmmm , öyle olacağa benziyor :) görüşmeler başladı bileee