- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.261
komik geliyor biliyorum ama yaa deşifre olma korkum olmasa şu evle ilgili neler anlatırım da sana
buna kim inanır kadir inanır espirisini yapmadan geçemicemm
ayy kendimden soğudumm
Ben oradan almadım canım , başka bir kozmetik mağazası var bulunduğum ilde,oradan aldım.Yarın bakem bi watsonsa gratise gerci silip süpürmüştür herkes
pericik hiç pas vermiyorsunuz bakıyorum daayy ağız alışkanlığı o alınmasın tatlı şeybebek gibi zaten ablam bi ismi var mı bu şekerin
Ne izledin canım ...Nickimnick kanki bir film izledim izlemez olsaydım , hiç beğenmedim pof..
aşkın diliNe izledin canım ...
Aa öylemi..ayy g9zlerim kendiliğinden kapaniyiiBen oradan almadım canım , başka bir kozmetik mağazası var bulunduğum ilde,oradan aldım.
Korku mu? Bu film canım neden begenmedim..aşkın dili
Git uyu hadi eziyet etme kendineAa öylemi..ayy g9zlerim kendiliğinden kapaniyiiuykum gelmişte geçiyor
Hayır korku değil romantik dram karışık yaKorku mu? Bu film canım neden begenmedim..
Bende öptümGit uyu hadi eziyet etme kendine
Bende yarışma resimlerini düzenliyorumm öptüm
Alşam net gitti tatlımGuzel gidiyor canim henuz basvuru kismindayiz daha oylamaya baya bi zaman var :) bildigin gibi iste canim sen nasilsinn
Ebruşum şu salıncakta ki kimlerSon 10 gün
Bizimde burada sürekli elektrikler kesilip duruyor..Alşam net gitti tatlımyarışma adına çok sevindim
Seninle ben olalim istersenEbruşum şu salıncakta ki kimler
Senle ben olalım diyecektim ama kıskanırlar diye demedimSeninle ben olalim istersen
Bizimde altyapı çalışmarı bütün herşeyi bozdu buna modemde dahilBizimde burada sürekli elektrikler kesilip duruyor..
AramizdaSenle ben olalım diyecektim ama kıskanırlar diye demedim
Geçen benim modemde de sıkıntı vardı sürekli kopuyordu neyse ki değiştirdim kurtuldum :)Bizimde altyapı çalışmarı bütün herşeyi bozdu buna modemde dahil