- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.281
Kıskananlar çatlasınnn dur diyet topiğine yazmadan sana buradan çıtlatayım ben bugün gittim mıhlama yedimmm çaktırma hiçAramizda
Afiyet olsun kuzumKıskananlar çatlasınnn dur diyet topiğine yazmadan sana buradan çıtlatayım ben bugün gittim mıhlama yedimmm çaktırma hiç
Bizde sevrisi cagırdık bakalım kaç gün dayanacak :)Geçen benim modemde de sıkıntı vardı sürekli kopuyordu neyse ki değiştirdim kurtuldum :)
AlemsinKıskananlar çatlasınnn dur diyet topiğine yazmadan sana buradan çıtlatayım ben bugün gittim mıhlama yedimmm çaktırma hiç
yöremin lezzetlerindendir ve enfestir afiyet şifa olsun margamKıskananlar çatlasınnn dur diyet topiğine yazmadan sana buradan çıtlatayım ben bugün gittim mıhlama yedimmm çaktırma hiç
Kakaom bende karadenizliyim :) bayılırım karadeniz yemeklerineyöremin lezzetlerindendir ve enfestir afiyet şifa olsun margam
çaktırma efserim vallahi tv de gördüm çok canım istediAlemsin
Burada kar yağdı bugün , ve elektrikler kesildi çok yaBizde sevrisi cagırdık bakalım kaç gün dayanacak :)
Kim demiş bol yağ konulur diye yalan yalaaaanAfiyet olsun kuzumhic yemedim ama eminim ki süperdir
Yalniz bol yag koyulmuyor mu onun icine?
Ben bilmiyorum gülüm, gördüklerimin yalancısıyım :)Kim demiş bol yağ konulur diye yalan yalaaaan
Ha ama dün sadece onu yedim desem yine kızarsınız bana, ebruşum bitki çaylarına verdim kendimi benBen bilmiyorum gülüm, gördüklerimin yalancısıyım :)
Ne içyosunHa ama dün sadece onu yedim desem yine kızarsınız bana, ebruşum bitki çaylarına verdim kendimi ben
Afiyet olsun kuzum :) ye ama abartma sonra gelen kiloyu vermesi zor oluyorHa ama dün sadece onu yedim desem yine kızarsınız bana, ebruşum bitki çaylarına verdim kendimi ben
Yok canım bugün çok dengeli beslendim gece topiğe uğrayıp paylaşcam :)Afiyet olsun kuzum :) ye ama abartma sonra gelen kiloyu vermesi zor oluyor
rezene, kayısı, ada çayı en sevdiklerimmmNe içyosunbu ara benimde kendimi onlara veresim var
Kayısı bağırsakları boşaltıyor bende ya sen nasıl içiyorsun?rezene, kayısı, ada çayı en sevdiklerimmm
Görüşürüz kuzucumYok canım bugün çok dengeli beslendim gece topiğe uğrayıp paylaşcam :)
Bende yeşil çay acaba kiraz sapınamı başlasam diye düşünüyorumrezene, kayısı, ada çayı en sevdiklerimmm
Bende kabızlık var diye kayısı içiyorumKayısı bağırsakları boşaltıyor bende ya sen nasıl içiyorsun?Adaçayı, papatya ve melisa da benim favorilerim.. Özellikle melisayı öneririm, sakinleştirici etkisi var.
Ben gün kurusunu gece yiyorum her gün düzenli şekilde, 5 tane yiyorum bir de yatmadan yoğurt suyu eğer yoksa ayran içiyorum , onun haricinde günde iki tane mutlaka kayısı çayı içiyorum , anca bu şekilde düzene koyabildim o durumlarıBende yeşil çay acaba kiraz sapınamı başlasam diye düşünüyorumkaysının tam yerideyim ve gün kurusunu her sabah yerim