- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.241
ahahahahahaha normalde de hiç hoşlanmam şapur şupur öpülmekten öpmekten filan. sevgili başka tabisi ona bi parantezz açalım
ooyyy rezil olurum valla. tv'nin sesini bile az açıyorum öyle bir sahneye denk gelirde millet ben aşna fişnedeyim sanır diyeregliye bağlama olayına koptumm
aynen bende.. çok zevkli oluyor böyle çıtır çıtır
daha bir heyecan katıyor çekirdek
Haydi bakalimmmm once kim atcaktamam eeennn kısa zamanda göndercem bi çantayla bide elimde kağıtla fotom yok halletcem işte
Kiz belki seslenfirme sanatcisi. Opusme sesleri cikarnaya calisiyor olamaz ni dimi ama ahahahauzunca bi süre gülüyor olcam
apartman değil aslında 3 katlı bahçeli ev. bulduğu her boşluğu kiraya vermiş adamKiz bisi diycem o kadar ses gidiyoe nu yavaparmani dikerken malzemeden falan mi kismislar ne yapmislar
Haydi bakalimmmm once kim atcakseni kafamda biriyle yaristiriyorummn bakalim hangisi once atacak diye hahahah
Kiz belki seslenfirme sanatcisi. Opusme sesleri cikarnaya calisiyor olamaz ni dimi ama ahahaha
komik geliyor biliyorum ama yaa deşifre olma korkum olmasa şu evle ilgili neler anlatırım da sanauzunca bi süre gülüyor olcam
Kiz belki seslenfirme sanatcisi. Opusme sesleri cikarnaya calisiyor olamaz ni dimi ama ahahaha
gül anam güll gülmek güzelleştirir
Yarın bakem bi watsonsa gratise gerci silip süpürmüştür herkesAlirken hic aklima gelmedin feracemmmmmcimmmmmmmmkeske ses etseydin sana da bi yedekleme yapardim ben :)
ayy ağız alışkanlığı o alınmasın tatlı şeyKöpek demeyin alınıyorkendini Bebek sanıyor bu şımarık, bu var ya bu, tam yemelik ablası
Kucak düşkünü, oyuncu, şirinlik akıyor bu kızdan
Adı Kokoş ama o isme bakmıyor artık, Papiş deyince bakıyor cadıayy ağız alışkanlığı o alınmasın tatlı şeybebek gibi zaten ablam bi ismi var mı bu şekerin
papişte tatlıymış ayy oda benim hesap sıkılıyorsun aynı şeylerden herhaldeAdı Kokoş ama o isme bakmıyor artık, Papiş deyince bakıyor cadı
gizli gizli anlat bana baya bi heycanlı anılar var sende bellikomik geliyor biliyorum ama yaa deşifre olma korkum olmasa şu evle ilgili neler anlatırım da sana
buna kim inanır kadir inanır espirisini yapmadan geçemicemm
ayy kendimden soğudumm
barışmazsan öpüşmem banane
Öpüşürüm ama barışmammahperi hatun
haymeanaammm ürkek davşanımm
kiskanma kiskanma
Benden seni seviyorum datlumm
müsait bir günde özelden yazarım sanagizli gizli anlat bana baya bi heycanlı anılar var sende belli
işte tam burda bekliyor olucammüsait bir günde özelden yazarım sana
kızım o sarı cadı aklımı çeliyor ben mi suçluyum yaaYoru git oyle çıkıp çıkıp girecegin yer değil benim kalbim bosadim seni ne halin varsa gor
kızım o sarı cadı aklımı çeliyor ben mi suçluyum yaa
ben aşkta hep kaybettim zatenGeçti borun pazarı yavrum
Bahçeyi de kiralamıştır o adamapartman değil aslında 3 katlı bahçeli ev. bulduğu her boşluğu kiraya vermiş adam