- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.101
Hafta sonumu temizlik yaparak geçiremezdimBende temizliğe kitaba sardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta sonumu temizlik yaparak geçiremezdimBende temizliğe kitaba sardım
Çok fenaydım kanki çok çocuğu deli ettim nefes aldırmadım sürekli ben konuştum car carSdggdghff o halini düşünemiyorum
Fahriyemmmm napıyorsunHoşbuldum
Saksımdaki çiçeeeeeemmmm benimmmm bende isterim pudinggg
Yaaaa kk kapandı diye sen benim pudingimi nasıl yersinnnn hıh sana su vermiyim de gör senayyy senden ses çıkmayınca ben seninkinide hüplettim ya margacanım
bıraksaydım da bozulsa mıydıYaaaa kk kapandı diye sen benim pudingimi nasıl yersinnnn hıh sana su vermiyim de gör sen
Margiş is comingÇok fenaydım kanki çok çocuğu deli ettim nefes aldırmadım sürekli ben konuştum car car
yaaaaaaa seni mismoya şikayet ederim bak mismo şu kıza bişi dii :/bıraksaydım da bozulsa mıydı
missss gibi
parça çikolatalı
tammm kıvamında
tadı damağımda olan güzelim puding
kanki yine dayanamadım benMargiş is coming
Farkettim kuzummm bu kim beaa o kız daha cekiciydi:))kanki yine dayanamadım ben
Evett kocaman olduu cuma kontrol var o zaman belli olacak cinsiyeti inşallahBendende iyidir cok şükür büyümüş minnak maşallah belli oldu mu cinsiyeti:))
İyiyim margişş sen napıyon?Fahriyemmmm napıyorsun
Bende geçirmek istemezdim ama napeeem ya hayat zalım hayatHafta sonumu temizlik yaparak geçiremezdim
Hadi inşallah harbim saglıcakla al kucagına inşallah:)))Evett kocaman olduu cuma kontrol var o zaman belli olacak cinsiyeti inşallah
Canım ya :)Yurtdışındayım;;
Amin canm inşallah,darısı senin ve isteyen herkesin başınaHadi inşallah harbim saglıcakla al kucagına inşallah:)))
süpürgemlen kovalarım ben onuyaaaaaaa seni mismoya şikayet ederim bak mismo şu kıza bişi dii :/
Amin amin amin inşallahAmin canm inşallah,darısı senin ve isteyen herkesin başına
Onlar orda disko disko oynarlarkene ben iseCanım ya :)