- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.121
Ben katılıyom onlar katılmasın birinci ben olayım ben,ben,ben,ben....
Vermedim ablam. Daha cok zaman var. Hayirlisii be guluuummm modundayimHuuuu daha karar vermedinmi yoksa
Aynen oyle..Uyarılardan zor anlıyor böyleleri mismom
süpürgemlen kovalarım ben onu
haha bi dakka rekabet ortamı oluşuyorBen katılıyom onlar katılmasın birinci ben olayım ben,ben,ben,ben....
katıldım ben kkiKız katılıyor musun deadim?
aldım ben onu kızım sana süpürge kaptıracak göz var mı bende bak bakiiimmHangi supurgee, o bende degil miydi enson
İyi olurdada işte ben rakip istemiyorumhaha bi dakka rekabet ortamı oluşuyor
amaFeraceli nin feracesini, EnHarbiKiz ın göbükünü görsek fena mı olurdu
Burdan accik sasi bakiyon. Kaptircak goz var gibi geldi banaaldım ben onu kızım sana süpürge kaptıracak göz var mı bende bak bakiiimm
Yaaa rakibim sensin demekkatıldım ben kkisende katıldın mı tikkam bulucam seni yarışma başlasın bakalım kaç oy alacağız bu kez
Çok sevdiğim bir sanatcı :)Farkettim kuzummm bu kim beaa o kız daha cekiciydi:))
sen ne zaman hazır edeceksin kendini heeeeYaaa rakibim sensin demek
Ne yapayım canım haberlere bakıp gülüyorum sinirleniyorum duygu karmaşası yaşıyorumİyiyim margişş sen napıyon?
gözüm üstünde olucak bebek ama unutma yarışmada başka rakiplerinde olacakİyi olurdada işte ben rakip istemiyorumbirinci cıkacam ben onlar gelmezse
püh sana insanların kusurlarıyla dalga geçilmez ayıpBurdan accik sasi bakiyon. Kaptircak goz var gibi geldi banakasla goz arasi gidiverir o supurge elinden
en harbi katılmazz
gözüm üstünde olucak bebek ama unutma yarışmada başka rakiplerinde olacak
püh sana insanların kusurlarıyla dalga geçilmez ayıp
bak bak bak
Huy Meselesi uyuma saksıya sahip çık
doğruyu söyle sana verdi mi bir kaşıkta olsaVermedim ablam. Daha cok zaman var. Hayirlisii be guluuummm modundayim
Aynen oyle..
Cizzz yaparim ben ona.
Hangi supurgee, o bende degil miydi enson
Sen katılıyor musungözüm üstünde olucak bebek ama unutma yarışmada başka rakiplerinde olacak
püh sana insanların kusurlarıyla dalga geçilmez ayıp
bak bak bak
Huy Meselesi uyuma saksıya sahip çık
gözlüklerini yerimSen katılıyor musun
Basın bağrınıza benigözlüklerini yerim
Evet katıldım kuzum.. Biz birbirimizi buluruz ki hemen, vücutlara aşinayız :))katıldım ben kkisende katıldın mı tikkam bulucam seni yarışma başlasın bakalım kaç oy alacağız bu kez
gel kollarıma seni mune ablanın köpeğinin yanına götüreceğimBasın bağrınıza beni