- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.061
kesinlikle yokluğu çok belli oluyor bütün programlarını kk ya göre yapıyormuşumda haberim yokmuş hahahaBirde 2 gündür yoktu acayip alışmısız buraya
al benden de o kadar bir sürü film izledim hatta birazdan izlemek için film bakıcaktım bakmadan bir kk ya giriyim dedimm açılmışşş :)ay valla alışmışım buraya bir boşluk hissettim ya 2 günde bir sürü film dizi ne bulduysam izledim
Margaaaaal benden de o kadar bir sürü film izledim hatta birazdan izlemek için film bakıcaktım bakmadan bir kk ya giriyim dedimm açılmışşş :)
değiştirmeee cidden bu güzel :)Sağol canım değiştirmem artık banane
Tişikkirlir bibiğimdeğiştirmeee cidden bu güzel :)
Cokkkkkkkk özledim kuzummm 3 gündür bende yoktum... Sende yokmuşsun dünde girdim sorun vardı simdi kısmet oldu girmek kkyaKankişim özledin mi beni ben yokken neler yaptın
He özledim de karıştırma şimdi konulari,seni etiketledim niye cevap vermedin banaEfenim yahuşuhlummmm özledin mi beniii
Sırayla bakıyorum harbişim o kadar çok bildirim var kiHe özledim de karıştırma şimdi konulari,seni etiketledim niye cevap vermedin bana
Bana da patik ör :) bol bol film izledim kitap okudummmmmmmmmmmm gezdimmmmm :)Cokkkkkkkk özledim kuzummm 3 gündür bende yoktum... Sende yokmuşsun dünde girdim sorun vardı simdi kısmet oldu girmek kkyavalla hep evdeydim bu 3 gün sen neler yaptın bide ben örgü ögrenmeye karar verdim atkı yapacamda kendi elimlen
Çok güzel yere etiketledimSırayla bakıyorum harbişim o kadar çok bildirim var kibakayımmm nereye etiketlemişin benii
taşısana yazmış ya ahahahahaHe özledim de karıştırma şimdi konulari,seni etiketledim niye cevap vermedin bana
Vavvvv ben evde sen gezmede oldu mu hic hani kankiştikBana da patik ör :) bol bol film izledim kitap okudummmmmmmmmmmm gezdimmmmm :)
Gördüm şimdiiiiiÇok güzel yere etiketledim
Yaa niye kiiitaşısana yazmış ya ahahahahanolmazzz
kesinlikle yokluğu çok belli oluyor bütün programlarını kk ya göre yapıyormuşumda haberim yokmuş hahaha
kk da sorun vardı girilmiyordu patladım sıkıntıdan vallahi benimkine sardımVavvvv ben evde sen gezmede oldu mu hic hani kankiştik
zaten gitmişin bölümüne açmışın konuyuYaa niye kiii
O zaman gidip bdvde konu açarım bendezaten gitmişin bölümüne açmışın konuyuprofil duvarına yaz sen kesin yazan olur
kesinlikle vallahi , bakım mesajından bir süre sonra açılmasına alışmışız ya bir garip geldiAynen,hayatımızın parçası olmuş resmen