- 20 Mart 2008
- 140.510
- 210.383
- 60
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.041
Nevreste zorla yarışmaya sokacaklar benii koruuu
HanimKelesimiGetir ablamı da kendilerine çektiler.
Tek başıma savaş halındeyim. Tek mühimmatim ekşi mandalinam
Oyyy Hanım Abla varsa ben tırsarımAma diğerleri birşey yapamaz Takma dişlerimi çıkarıp gösteririm kaçarlar
Kızzzlar gelebildim ben hala giremiyordum foruma :) daha yeni girişim gerçekleşti.heyecan dorukta
Nasılsın hanım ablacım :)Huuuu daha karar vermedinmi yoksa
aynen ya valla herkes böyle diyor sırf pişti olmamak adına mahrum bırakmıştım sizleriKızzzlar gelebildim ben hala giremiyordum foruma :) daha yeni girişim gerçekleşti.
Geçmiş olsun hepimize.. :)
Özüne dönmüşsün :)
Nasılsın hanım ablacım :)
Başarılar dilerim şimdiden canım , gelen giden kutusu şuan yoğun bendeBen de fotoğrafımı atmış bulunmaktayım, Marga kabul ederse..
Bende iyiyim ablacım anca yeni girebildim kk ya.. :/İyiyim margacım sağol sen nasılsın:))
Tamam canım bekliyorum :)kısmet olursa haftaya yolluyorum maksat eğlence olsun :))
ama seni biz bunla benimsedik yakışıyor sana canım :)aynen ya valla herkes böyle diyor sırf pişti olmamak adına mahrum bırakmıştım sizleri
Bende iyiyim ablacım anca yeni girebildim kk ya.. :/
Katılım çok olur inşallah ya..Başarılar dilerim şimdiden canım , gelen giden kutusu şuan yoğun benderesim düzenlemelerini akşama bıraktım :)
Uyarılardan zor anlıyor böyleleri mismomya ben yurt dışındayım. burada akşam 10dan sonra gürültü yapmak yasak. polisi arayıp istediğin gibi şikayette bulunabilirsin. gel gör ki benim şansızlığım ev sahibim polis ve aynı binadayız. arasamda bişi farketmiyor. aaa bu adres xxxx'in değil mi ve sahibinize söyleyin o müdahale eder diyorlar. kaç kere söyledim alt kattaki hanzo çok ses yapıyor özellikle misafiri gelince sabahlara kadar uykusuz kalıyorum diye. konuşurum dedi geçti. bu gece artık böğh getirdi. ana avrat küfürleri dinlemek zorunda mıyım ben? tam ben aşağıya iniyordum diğer komşuyu gördüm merdivenden kapısını çalıyor. girdim eve bende. ses kesildi. illa kapıya dayanmak lazım demek mal yaa.
Sağol canım değiştirmem artık bananeama seni biz bunla benimsedik yakışıyor sana canım :)
ay bende yeni girebildim çok sıkıldım haftasonuKızzzlar gelebildim ben hala giremiyordum foruma :) daha yeni girişim gerçekleşti.
Geçmiş olsun hepimize.. :)
Özüne dönmüşsün :)
Ben giremedim ama resim çeken arkadaşlar olmuş kk açık değil ikençKatılım çok olur inşallah ya..
Kankişim özledin mi beni ben yokken neler yaptınMerhaba kızlar:)))
Sen gel bir de bize sor onu , bir kaç arkadaşla iletişim halinde olmasaydık kafayı yemek üzereydik deadımmm yaaaa :) özlemişimmmmay bende yeni girebildim çok sıkıldım haftasonunasılsınız bakalım
ay valla alışmışım buraya bir boşluk hissettim ya 2 günde bir sürü film dizi ne bulduysam izledimSen gel bir de bize sor onu , bir kaç arkadaşla iletişim halinde olmasaydık kafayı yemek üzereydik deadımmm yaaaa :) özlemişimmmm