- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.081
ben online'ım şuan yakalanırsın banaaO zaman gidip bdvde konu açarım bende
Dur seni telefonda mesgul edeyim benben online'ım şuan yakalanırsın banaa
Tünellerden geçiyorum şuan hahahaDur seni telefonda mesgul edeyim ben
Ahahahah deme yazıııkkkkkk da sorun vardı girilmiyordu patladım sıkıntıdan vallahi benimkine sardımkk açılsın diye dua ediyordu benim ki
Kız slm ne haber:))Dur seni telefonda mesgul edeyim ben
Fena sardım hemdeAhahahah deme yazıııkkkk
Selam cnm iyidir senden naberKız slm ne haber:))
Saksımdaki çiçeeeeeemmmm benimmmm bende isterim pudingggyarışmaya katılsana sende
puding yemeye gidiyorum ben pek daşşş değilim
Kız katılıyor musun deadim?ay valla alışmışım buraya bir boşluk hissettim ya 2 günde bir sürü film dizi ne bulduysam izledim
Bende temizliğe kitaba sardımkk da sorun vardı girilmiyordu patladım sıkıntıdan vallahi benimkine sardımkk açılsın diye dua ediyordu benim ki
Sdggdghff o halini düşünemiyorumFena sardım hemde3 günde bıktı benden değişik bi marga oluverdim
As.hosgeldinSelam güzelleeeer
Bendende iyidir cok şükür büyümüş minnak maşallah belli oldu mu cinsiyeti:))Selam cnm iyidir senden naber
HoşbuldumAs.hosgeldin
Nasılsın canımmm..Hoşbuldum
SüperimNasılsın canımmm..
Valla evde kuyrugu kıstırılmış kedi gibi duruyorum.. Abiminde türkiyede dügünü var acayip kıskanıyorum suan onlar orda eglnirken ben iseSüperimalışverişe kaptırdım fena normalde paramı hep kitaba harcardım karar verdim 5 ay boyunca almıcam bol bol alışveriş yapıcam baya doldurdum dolabı bom boştu sen nasılsın?
Ayy kıyamam ya nerdesin sen?Valla evde kuyrugu kıstırılmış kedi gibi duruyorum.. Abiminde türkiyede dügünü var acayip kıskanıyorum suan onlar orda eglnirken ben ise-)KK43:
YurtdışındayımAyy kıyamam ya nerdesin sen?