- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.001
Ne yapayım Hanım Ablayı karşıma alamamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sen hani benden yanaydınn
ben şok ben iptal ben kriz ben meftaa yanii (tiki ağzıyla oku litfen) :))
hayatıma girdin gireli bdv'ye bakamaz oldum kadın.. alışkanlıklarımı değiştirdinolcek şey değil. cıks cıks
planı açıklıyorum. hep birlikteEğlenceli ise bende size takılayım
Adaylarınızı yolladınız mı
Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu
ben magazinim, bdv ana haber bülteniben daha eğlenceliyim kabul et .D
Ne yapayım Hanım Ablayı karşıma alamamBirde sana takılmak eğlenceli oluyormuş Ben eğlenceyi kaçırmak istemiyorum
Tamam size katılıyorumplanı açıklıyorum. hep birliktemismo ya yükleniyoruz. bu kadar hep birlikte eğleniyoruz
ben göndermedim ama oylamaya katılacağım
Ekşi mandalinayı hiç sevmembdv'nin yeri başkaa dur birazz orada takılayımm eski toprağımdırne de olsa
4'e bir hee.. bu hayat sanalda bile adaletsiz hıh
dur bir ekşi mandalina daha kapıp geleyim
planı açıklıyorum. hep birliktemismo ya yükleniyoruz. bu kadar hep birlikte eğleniyoruz
ben göndermedim ama oylamaya katılacağım
yedirmicem gözüne gözüne sıkcamEkşi mandalinayı hiç sevmem
tabiki :)Tamam size katılıyorum
O zaman oylamaya bekliyoruz
o yarışma o yarışma değil canım boşuna heveslenme yanlış yerden yürüyosunaa delinin zoruna bak, beni yarışmaya katcak kendi yok hıh. olacek şey değil.. issyaaaannnnn
yedirmicem gözüne gözüne sıkcam
anaaammm başka yarışmalara da mı katılıyorsun sen? yarışmacı başı mısın sentabiki :)
o yarışma o yarışma değil canım boşuna heveslenme yanlış yerden yürüyosun
O zaman iyi oluraa delinin zoruna bak, beni yarışmaya katcak kendi yok hıh. olacek şey değil.. issyaaaannnnn
yedirmicem gözüne gözüne sıkcam
ya höfff kk sadece bdv den ibaret değil taammmıııııanaaammm başka yarışmalara da mı katılıyorsun sen? yarışmacı başı mısın sen
O zaman iyi olurYaşlıyım belki gözlerime iyi gelir
34 yaşındayım canımya höfff kk sadece bdv den ibaret değil taammmııııı
ya sorması ayıp nevrest kaç yaşındasın acaba çok merak ettim
e sende takma diş falan diyosun insanı korkutuyosun kapı önüne oturan çocukları takma dişiyle korkutan nineleri getiriyosun insanın aklına34 yaşındayım canımAslında yaşlı değilim Bana yaşlı diyorlar
Ne yapabilirim onlar o kadar çok söylüyor ki ben bile inandım takma dişli olduğumae sende takma diş falan diyosun insanı korkutuyosun kapı önüne oturan çocukları takma dişiyle korkutan nineleri getiriyosun insanın aklına
Saksı'ya yazmışsın gördüm. Bende 31 yaşındayım. İki yaşlı birbirimizi desteklemek varken gittin gençlere heba ettin kendini. çık alındım, daha da bir alındım, alınmalara doyamadım hııhO zaman iyi olurYaşlıyım belki gözlerime iyi gelir
ya höfff kk sadece bdv den ibaret değil taammmııııı
ya sorması ayıp nevrest kaç yaşındasın acaba çok merak ettim
Asıl sen beni korumalısın adımı takma dişliye çıkardılarSaksı'ya yazmışsın gördüm. Bende 31 yaşındayım. İki yaşlı birbirimizi desteklemek varken gittin gençlere heba ettin kendini. çık alındım, daha da bir alındım, alınmalara doyamadım hııh
sen gez dolan buralarda sonra ekşinlı konuları kaçırdım diye bıdı bıdı yap
haber vermicem pidaa sana
yoo yooo bu şekilde günlümü alamazsın.Asıl sen beni korumalısın adımı takma dişliye çıkardılar
Adresi ver hemen paket yaptırayımyoo yooo bu şekilde günlümü alamazsın.
bana köfte gönderseneacıktım imzanda köfte göre göre
Ne yapabilirim onlar o kadar çok söylüyor ki ben bile inandım takma dişli olduğuma
sen haber vermezsenSaksı'ya yazmışsın gördüm. Bende 31 yaşındayım. İki yaşlı birbirimizi desteklemek varken gittin gençlere heba ettin kendini. çık alındım, daha da bir alındım, alınmalara doyamadım hııh
sen gez dolan buralarda sonra ekşinlı konuları kaçırdım diye bıdı bıdı yap
haber vermicem pidaa sana
Daşşşş gibiyim zatenhahasen ne bakıyosun millete onlar öyle dedikçe sen daşş gbiiyim diyeceğidin
sen haber vermezsen
o haber vermezse
nasıl haberi olacak saksının ekşınlı konulardan
hı?