- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.981
Canım Marga ancak arkamdan konuşuyor pek inanma söylediklerineyapmaz öyle şeyy.. hıımmm acaba yapar mı?
pek tanımıyorumNevreste yi şimdi ne desem yalan.
yapmaz yapmazz.
nevreste zabıta mııııı
haaayırama biz yine de kaçalım
bi dakka ya ben niye mandalina kokuyorum allasen ben çiçek kokmak istiyorumyapmaz öyle şeyy.. hıımmm acaba yapar mı?
pek tanımıyorumNevreste yi şimdi ne desem yalan.
yapmaz yapmazz.
Canım Marga ancak arkamdan konuşuyor pek inanma söylediklerineSen istediğini yapabilirsin Tanışalım,kaynaşalım
işte ayak üstü zabıta yaptıHuy Meselesi .
Ahahahaha aklıma zabıtadan kaçan sözde topal dilenciler geldi.
Biz önde nevreste arkada koşuşturur dururuz artık
Oyyy Hanım Abla varsa ben tırsarımNevreste zorla yarışmaya sokacaklar benii koruuu
HanimKelesimiGetir ablamı da kendilerine çektiler.
Tek başıma savaş halındeyim. Tek mühimmatim ekşi mandalinam
Sevgilin mi canım??? Evet canım hası burda super ben yurtdısına geldigimde 1 kilo gtryrm bnmlr ohhhh miss 2 günde bitiyor:)) beklerim canım inşallahkünefenin hası ordaysa belki bir gün neden olmasın benim ki künefe nerde yese hiç beğenmezdeee
sen şu facebook'ta dönen video yu gördün mü?bi dakka ya ben niye mandalina kokuyorum allasen ben çiçek kokmak istiyorum
takma diş benim çocukluk kabusumdur onu yapmasak olmaz mıOyyy Hanım Abla varsa ben tırsarımAma diğerleri birşey yapamaz Takma dişlerimi çıkarıp gösteririm kaçarlar
ayy hayır görmedim nerdeeesen şu facebook'ta dönen video yu gördün mü?
Evde biber gazı üretip kendi üstünde deneyen çuçuk var hanii
TAkma dişşinden furur ablam seni. şüphem yokkOyyy Hanım Abla varsa ben tırsarımAma diğerleri birşey yapamaz Takma dişlerimi çıkarıp gösteririm kaçarlar
ayy hayır görmedim nerdeee
Zaten kızdırdım furur vallahiTAkma dişşinden furur ablam seni. şüphem yokk
ayy nasıl görmezsin yaa bulup ekliyorum himenncik
şu kk da ki tek eğlencem mismoyla uğraşmak bunu bırakamam
benimde topuklarıma sıkması yakındır. zira yarışma hakkında, şu saz çalan veledin banane banane inadı var üstümdeZaten kızdırdım furur vallahi
Eğlenceli ise bende size takılayımşu kk da ki tek eğlencem mismoyla uğraşmak bunu bırakamam
beyle buraların yanıyo gözler yaşarıyo başarılı deneyzeki çocuk ;:)
hayatıma girdin gireli bdv'ye bakamaz oldum kadın.. alışkanlıklarımı değiştirdinşu kk da ki tek eğlencem mismoyla uğraşmak bunu bırakamam
beyle buraların yanıyo gözler yaşarıyo başarılı deneyzeki çocuk ;:)
Mismo canım kusura bakma ben tarafımı değiştirmek zorundayımbenimde topuklarıma sıkması yakındır. zira yarışma hakkında, şu saz çalan veledin banane banane inadı var üstümde
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sen hani benden yanaydınnEğlenceli ise bende size takılayım
Adaylarınızı yolladınız mı
Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu