En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sen hani benden yanaydınn

ben şok ben iptal ben kriz ben meftaa yanii (tiki ağzıyla oku litfen) :))
Ne yapayım Hanım Ablayı karşıma alamam:eek:Birde sana takılmak eğlenceli oluyormuş:KK45:Ben eğlenceyi kaçırmak istemiyorum:KK70:

ben magazinim, bdv ana haber bülteni :KK70: ben daha eğlenceliyim kabul et .D:KK70::KK70:

bdv'nin yeri başkaa dur birazz orada takılayımm eski toprağımdır:KK70: ne de olsa:KK51::KK45:

Ne yapayım Hanım Ablayı karşıma alamam:eek:Birde sana takılmak eğlenceli oluyormuş:KK45:Ben eğlenceyi kaçırmak istemiyorum:KK70:

4'e bir hee.. bu hayat sanalda bile adaletsiz hıh
dur bir ekşi mandalina daha kapıp geleyim:KK70:

O zaman iyi olur:KK45:Yaşlıyım belki gözlerime iyi gelir:KK70:
Saksı'ya yazmışsın gördüm. Bende 31 yaşındayım. İki yaşlı birbirimizi desteklemek varken gittin gençlere heba ettin kendini. çık alındım, daha da bir alındım, alınmalara doyamadım hııh:KK12::KK12:

ya höfff kk sadece bdv den ibaret değil taammmııııı :KK70::KK70::KK70:
ya sorması ayıp nevrest kaç yaşındasın acaba çok merak ettim :KK16:

sen gez dolan buralarda sonra ekşinlı konuları kaçırdım diye bıdı bıdı yap:mad:
haber vermicem pidaa sana:63::KK70:

Saksı'ya yazmışsın gördüm. Bende 31 yaşındayım. İki yaşlı birbirimizi desteklemek varken gittin gençlere heba ettin kendini. çık alındım, daha da bir alındım, alınmalara doyamadım hııh:KK12::KK12:

Asıl sen beni korumalısın adımı takma dişliye çıkardılar:KK70:

Ne yapabilirim onlar o kadar çok söylüyor ki ben bile inandım takma dişli olduğuma:KK70:

haha :KK70: sen ne bakıyosun millete onlar öyle dedikçe sen daşş gbiiyim diyeceğidin :KK70:

sen haber vermezsen
o haber vermezse
nasıl haberi olacak saksının ekşınlı konulardan
hı? :110:

X