- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Önce güzel eleştiri yapıp ardından eksileri söylediler. Gerçi tek eksi söylediler ama önemli bir eksiHahahaogretmenim cok şık oldunuz demislerdir
Ne dediler bak seen bizim zamanımızda hocaya yalakalık olsun diye çuval giyse hojaaam şok gözel olmuşunuz derdikKombinimi bugün okula giderkene giydim, kız öğrencilerim eleştirdiler hemen ya.. İnsafsız bunlar insafsız..
Dur kiz burda soylemeee sakin o eksigiÖnce güzel eleştiri yapıp ardından eksileri söylediler. Gerçi tek eksi söylediler ama önemli bir eksi
Kiz ben biyoloji hocama saclarinizin boyasi gelmis hocam dedigimi hatirlatiriNe dediler bak seen bizim zamanımızda hocaya yalakalık olsun diye çuval giyse hojaaam şok gözel olmuşunuz derdik
Ayy iki parçadan fazla giyemiyorumBurcum bogaa bebegim senin burcun ne
Ya bazen goruyorum
Kizlar askilari almislar bir suru gidiyorlar kabineo kadar kiyafeti cikar giy cikar giy yorulur diyorummm
Ne dediler bak seen bizim zamanımızda hocaya yalakalık olsun diye çuval giyse hojaaam şok gözel olmuşunuz derdik
Dur kiz burda soylemeee sakin o eksigi
Ne güzel hep senin gibi öğretmenim lmasını istemiştim ama benim öğretmenlerim tam bir nevaleydi düşün evlebdiklerini soyadları da hamile olduklarını karınlarından anlardık iletisim sıfırdı askeri okul gibiYok kız söyler miyim?Ben de benimkilerle arkadaş gibiyim, o yüzden böyle şeyleri söylerken çekinmezler.
NegZelKiz ben biyoloji hocama saclarinizin boyasi gelmis hocam dedigimi hatirlatiri
Dibi gelmisti kadininama hic kizmazdi bizle arkadas gibiydi
Fahriyeeee dun kanal d bu kizin filmi vardiNegZel
Aşk sana benzer mi? Kötü bitiyor galiba izlemedim burağa sinir oldugumdanFahriyeeee dun kanal d bu kizin filmi vardi
Sevgilisiyle cekmis
O filmin sonu nasil bitiyor
Izlediysen anlatir misi
ahaha salondan mutfak kaç adım :)Ahahahaha ben bu sabah kahvalti icin cig borek yapmistimmmm iki poz vereydimde kendimi cekseydim keskeeesabah kahvaltiya giderken ben
Salondan mutfaga gittim yalniz
kız altına kışlık çizme giyip sırtı açmak ni oluyor Üşümüyor mu bunlar valla iki gündür donuyorum istanbul isdonbul olmuy cok sogukkk
Kahvaltıya böyle gitsem bundan sonra ki tüm kahvaltılarda ben konuşulurdum :)