En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

olivia-palermo_glamour_4feb14_getty_b_720x1080.jpg
Şapkaya baa-yılll-dımmm ❤️

Yok onu demek istemedim :KK48: Yani kombin olarak sabah kahvaltısına gider gibi giyinmeseydik keşke demek istedim :KK51: Topuklu çizmeler pek bir abiye olur sanki :KK53:
Yok canim niye abiye olsun

Yani topuklu cizmeler gunluk hayatta kullanilan bir model oldu artik
Tamamiyle tercih meselesi :)

Hafta sonu oldugu icin kahvaltiyi birazcik gec yapariz olmaz mi arzum :) 11 12gibi falan :) tabi tutupta ince topuk cizme giyince hakikaten o absurt durur kahvalti icin:) artik onun ayarlamasi sizde bitiyor canim :)

Yok canim niye abiye olsun

Yani topuklu cizmeler gunluk hayatta kullanilan bir model oldu artik
Tamamiyle tercih meselesi :)

Hafta sonu oldugu icin kahvaltiyi birazcik gec yapariz olmaz mi arzum :) 11 12gibi falan :) tabi tutupta ince topuk cizme giyince hakikaten o absurt durur kahvalti icin:) artik onun ayarlamasi sizde bitiyor canim :)
Brunch gibi yani :KK66:

Ben kombini hiç kahvaltı olayını görmeden yapıp yolladım valla.. :KK70:
Valla olay kahvaltı olmasa idi güzle bir kombin yapardım ama kahvaltı olunca biraz daha spor tarzlar aklıma geliyor.. Çizme diyince şöyle şık,topuklu,uzun çizmeler aklıma geliyor,kahvaltı olmaz sanki :p
Yinede bir düşüneyim..

Valla olay kahvaltı olmasa idi güzle bir kombin yapardım ama kahvaltı olunca biraz daha spor tarzlar aklıma geliyor.. Çizme diyince şöyle şık,topuklu,uzun çizmeler aklıma geliyor,kahvaltı olmaz sanki :p
Yinede bir düşüneyim..

Olur olur yaparsin sen :) pesindeyimmmm katilcannn :)

kız altına kışlık çizme giyip sırtı açmak ni oluyor Üşümüyor mu bunlar valla iki gündür donuyorum istanbul isdonbul olmuy cok sogukkk :KK70:
Sen sirt acikligini gormeee ahahaha

Bot cizme kombimleri buldukca atiyorum valla :KK70:

Benimkiyle kahvaltiya gitsem hayatta klasik giyindirmez beni :KK70: o esofmanlar giyilecek :KK70:

X