- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Şapkaya baa-yılll-dımmm
Canim gidiyor gibi giyiniyoruz :) gercekten gitmiyoruz :)
Yok onu demek istemedimCanim gidiyor gibi giyiniyoruz :) gercekten gitmiyoruz :)
Yok canim niye abiye olsunYok onu demek istemedimYani kombin olarak sabah kahvaltısına gider gibi giyinmeseydik keşke demek istedim Topuklu çizmeler pek bir abiye olur sanki
Brunch gibi yaniYok canim niye abiye olsun
Yani topuklu cizmeler gunluk hayatta kullanilan bir model oldu artik
Tamamiyle tercih meselesi :)
Hafta sonu oldugu icin kahvaltiyi birazcik gec yapariz olmaz mi arzum :) 11 12gibi falan :) tabi tutupta ince topuk cizme giyince hakikaten o absurt durur kahvalti icin:) artik onun ayarlamasi sizde bitiyor canim :)
Ben kombini hiç kahvaltı olayını görmeden yapıp yolladım valla..Brunch gibi yani
Valla olay kahvaltı olmasa idi güzle bir kombin yapardım ama kahvaltı olunca biraz daha spor tarzlar aklıma geliyor.. Çizme diyince şöyle şık,topuklu,uzun çizmeler aklıma geliyor,kahvaltı olmaz sankiBen kombini hiç kahvaltı olayını görmeden yapıp yolladım valla..
Hahahah ya bunu ciddi ciddi giymislwr mi yaaa inanamiyorummmmm
Valla olay kahvaltı olmasa idi güzle bir kombin yapardım ama kahvaltı olunca biraz daha spor tarzlar aklıma geliyor.. Çizme diyince şöyle şık,topuklu,uzun çizmeler aklıma geliyor,kahvaltı olmaz sanki
Yinede bir düşüneyim..
Ya o kadar izledimAşk sana benzer mi? Kötü bitiyor galiba izlemedim burağa sinir oldugumdankötü bitiyor du
10 adim falan vardir herhaldeahaha salondan mutfak kaç adım :)
ben yine annemlerdeyim hazır okullar tatilken işi de tatil yaptım oh mis eve gidince bakayım bi kombin sonuncu olmak istemiyorum
Gecmis olsun canim hayirdir yahu ?Bu yarısmaya katılamayacagımHuy Meselesi kolum alcida oldugu icin
Insallah birdahaki sefere nasip olur. Hepinize basarilarrrrr...
Sen sirt acikligini gormeee ahahahakız altına kışlık çizme giyip sırtı açmak ni oluyor Üşümüyor mu bunlar valla iki gündür donuyorum istanbul isdonbul olmuy cok sogukkk
Ah ah bende giymek isterdim ama bende bu kadin kadar boy yokKahvaltıya böyle gitsem bundan sonra ki tüm kahvaltılarda ben konuşulurdum :)
Bence çok mantıklı, üst raflara kolay ulaşmak için..
Bunu gösteriyorumki size kahvaltı kombinimde topuklu çizme yapacagım ... Beni eleştirmeyin,hor görmeyin,ezmeyin diyeHahahah ya bunu ciddi ciddi giymislwr mi yaaa inanamiyorummmmm
bence bu markete giderken cok tercih edilesi bir kombinmis hele o ayakkabilara bayildimmmmBunu gösteriyorumki size kahvaltı kombinimde topuklu çizme yapacagım ... Beni eleştirmeyin,hor görmeyin,ezmeyin diye
Ulasamadigimda markette calisanlardan birine rica edip istemeyi tercih ederim ya tikkamBence çok mantıklı, üst raflara kolay ulaşmak için..