En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

Evet ya arkadan fermuar kabusu ne şekilden şekilde giriyoruz ya:KK70: pantolon beni çok yoruyor ya giy çıkar giy çıkar birde ayakkabıyida giyip tekrar çıkarmak lazım tam kabus:-)
Birde kabinin icinde ayna yoksa ve aynalar disaridaysa vay halimizee :KK70:
Her kabinin icinde ayna olmali ama hala olmayan yerler var. Disari cikip bakmak zorunda miyiz :KK70:

Kombin yapilcak parcalar cok olunca hangi birimi koyacahimi sapittim bende koymadim :) ama sizler icin konu icersinde ornek kombimler paylasabilirimmmmm :)

Bu tema vesilesiyle herkesin tarzi ortaya cikacak :)

Katilcan mi jokerimmmmm

Kombin rahat, çizme-bot giydikten sonra kıyafet neredeyse serbest ya tırsıyorum bu sefer. Herkes tarzını konuşturacak, çok fazla seçenek var. Bu sefer kombinleri çok merak ediyorum. :)
Benim çizmem yok, botlar cool durmaz gibi geliyor. Çantam da çok yok. :confused: Katılabilirim de katılmayabilirim de. Daha çok zaman var nasılsa.

Kombin rahat, çizme-bot giydikten sonra kıyafet neredeyse serbest ya tırsıyorum bu sefer. Herkes tarzını konuşturacak, çok fazla seçenek var. Bu sefer kombinleri çok merak ediyorum. :)
Benim çizmem yok, botlar cool durmaz gibi geliyor. Çantam da çok yok. :confused: Katılabilirim de katılmayabilirim de. Daha çok zaman var nasılsa.
tek secenek olunca daha kolay geliyordu demii

Bana da bu kolay gibi geldi :)

siyah-kazak-kombin-%C3%B6nerileri.jpg

X