- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Evet ya arkadan fermuar kabusu ne şekilden şekilde giriyoruz yaEn zoruda pantolon demi birde elbise denemesi.
Hele o arkadan fermuarli modeller yok mu tek basinaysna eziyet resmen
Birde kabinin icinde ayna yoksa ve aynalar disaridaysa vay halimizeeEvet ya arkadan fermuar kabusu ne şekilden şekilde giriyoruz yapantolon beni çok yoruyor ya giy çıkar giy çıkar birde ayakkabıyida giyip tekrar çıkarmak lazım tam kabus
Ayy aynen katılıyorum margaBirde kabinin icinde ayna yoksa ve aynalar disaridaysa vay halimizee
Her kabinin icinde ayna olmali ama hala olmayan yerler var. Disari cikip bakmak zorunda miyiz
o kadar masa donatsam oturur yerim bee ne yarışması ahahh kim kaybetmiş öyle donatılmış masayıBu sefer soyle a dan z ye kadsr donatilmis bir kahvalti sofrasinda pozlar bekliyorum senden
Kombin yapilcak parcalar cok olunca hangi birimi koyacahimi sapittim bende koymadim :) ama sizler icin konu icersinde ornek kombimler paylasabilirimmmmm :)
Bu tema vesilesiyle herkesin tarzi ortaya cikacak :)
Katilcan mi jokerimmmmm
tek secenek olunca daha kolay geliyordu demiiKombin rahat, çizme-bot giydikten sonra kıyafet neredeyse serbest ya tırsıyorum bu sefer. Herkes tarzını konuşturacak, çok fazla seçenek var. Bu sefer kombinleri çok merak ediyorum. :)
Benim çizmem yok, botlar cool durmaz gibi geliyor. Çantam da çok yok.Katılabilirim de katılmayabilirim de. Daha çok zaman var nasılsa.
Ahahahaha ben bu sabah kahvalti icin cig borek yapmistimmmm iki poz vereydimde kendimi cekseydim keskeeeo kadar masa donatsam oturur yerim bee ne yarışması ahahh kim kaybetmiş öyle donatılmış masayı
Burcum bogaa bebegim senin burcun neAyy aynen katılıyorum margakardeşmiyiz acaba burcun ne senin
YaaaniiBu kombine bayildim ben
Aman kapkara olmuş. Başka renk yok hiç..Bu kombine bayildim ben
Ben bu kis siyah giyiniyorumda o yuzden sevdim ya tikkam :) hosuma gidiyor :)Aman kapkara olmuş. Başka renk yok hiç..
HahahaKombinimi bugün okula giderkene giydim, kız öğrencilerim eleştirdiler hemen ya.. İnsafsız bunlar insafsız..