- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Senin endamın yeter.. Kahvaltıyı falan unuturuz biz zatenBunu gösteriyorumki size kahvaltı kombinimde topuklu çizme yapacagım ... Beni eleştirmeyin,hor görmeyin,ezmeyin diye
Düşünsene uzanamayınca çantadan çıkarıyormuşsun bunlarıUlasamadigimda markette calisanlardan birine rica edip istemeyi tercih ederim ya tikkam
Yanimda alisveriste olan birileri varsa ve bu ayakkabilari cantamdan cikarirken gorurlerse korkup kacarlarDüşünsene uzanamayınca çantadan çıkarıyormuşsun bunları
Ya o kadar izledim
Filmim sonunu goremedim
Izleyen biri varsa sonunda ne oluyor desin ya
Kaza geçirdik eşimle kolum kırıldı daha 1.5 ayı var çıkması içinGecmis olsun canim hayirdir yahu ?
Aman aman dikkat et yanlış kaynamasın. Neden o kadar uzun kalıyor ki ya? Gerçi doğru ben de ayağımdan ameliyat olmuştum 3 ay kalmıştı platin, sonra çıkardılar. Bu bir de kol yani uzun sürüyordur bayağı kaynaması..Kaza geçirdik eşimle kolum kırıldı daha 1.5 ayı var çıkması için
Yeni yarışma başlamış hayırlı uğurlu olsun,bildirim gelmiş ancak gelen bildirime tıklayınca bu sayfaya değil kk nın anasayfasına yönlendirildim,topiğin yerini zor buldumHuy Meselesi ,huhhh
Off fahriyeeeee neden biriga kil oluyorsun kine bilem marga ya bende birağa kıl oluyom o yüzden izlemedim
En son o manyak adam bunlarin yasadigi yere gelmistiHuy Meselesi o filmin sonu çok absürd bitiyor tüm salon hayal kırıklığı ve gülme krizine girmiştik ya acikli bitiyor guya da bi hic aglamadik öğrenmediysen anlatayım mi bana en son nerde kaldığını söyle yeter
Hadi yaaaaa canim cok buyuk gecmis olsun :/ insallah en kisa surede toparlarsinKaza geçirdik eşimle kolum kırıldı daha 1.5 ayı var çıkması için
Tesekkur ederiz citir bayanHayırlı olsun yeni yarışma:)
Rica ederim,herkese bol şans diliyorumTesekkur ederrrizzzz
Kazen abiye bildirdim az once :/
Bi arkadas daha yazdi tikladiginda ulasamiyormus bu topige
Ağzına tekme atasım geliyiiii yaaa zaten hep git yazacama got yazıyom bi gün fema pataklıcaklar beniOff fahriyeeeee neden biriga kil oluyorsun ki
Demek beni satıyorsun he öyle olsun bunu unutmıcam ben kitabıma dönüyorum seninle hesaplaşıcaz marga hanım
Olsun ben anliyorim senin dilinden dert etmeeeAğzına tekme atasım geliyiiii yaaa zaten hep git yazacama got yazıyom bi gün fema pataklıcaklar beni
O kadar fahriye seviyorsun ama filmin sonunu bilmiyorsun hih haksizlik bu ama hihDemek beni satıyorsun he öyle olsun bunu unutmıcam ben kitabıma dönüyorum seninle hesaplaşıcaz marga hanım