En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

En son o manyak adam bunlarin yasadigi yere gelmisti
Yemege oturmuslardi burak fahriye falan

Sonra yanmisti kayik

Sonrasinda ne olduu cibiiiik merak rttim
Anlatıyorum marga sakin ol bu manyak adam yakiyor ya kayigı sonra ertesi gün buragin bir restoranti varya oraya gidip çok geçmiş olsun çok üzüldüm falan diyor sonra diyorki karında çağıracak ben gidiyorum ona da veda edeyim sonra işte hesap fişine adını yazıp imza atiyor beraber fahrihenin çalıştığı dondurmaciya gidiyorlar adam işte diyorki Fahriyeye çok naziksiniz çok memnun kaldım inşallah birdaha görüşürüz falan sonra buragi birisi çağırıyor buda o fırsat kulağına eğer benimle gelmezsen kayık gibi bu adamına yakarım falan diyor tehdit falan işte saat veriyor şu saatte şu koyda ol tekneme gel buda saf buraga gidiyor seni seviyorum bunu unutma falan diyor çok yorgunum bugün eve erkengitcem diyor burak şüpheleniyor fifa adamın imzayı görüyor ki Fahriye önceden iltifat bir kağıt gelmişti ya ordaki imza çakiyor hemen adamın tekneye doğru gidiyor adamı buluyor Fahriye gelmemis işte anlıyor kim olduğunu adam bunu vuruyor silah çekip buda Adami vuruyoroluyor adam burakta yarlanıyor ama Fahriye yi bulmak için kayikna devam ediyor bir bakıyor Fahriye ayağına taş baglamis taşı denize atmak üzere tam Fahriye kendini denize atarken dur diyor adami oldurdum sonra kiz ayagini tasa bagladiginu ununtup buraga zipliyor ikisi beraber hop dusuyorlar suya fahriyenin taşı çözüyor burak farkedip bu orda ekran karanlık sonra aradan yıllar geçmiş bir oğlan olmuş burak ölmüş Fahriye ogluyla o sezlonglar varya orda uyuyor denizden burak çıkıyor hayalet yani gelip ikisini de opuyor geri denİe dönüyor çocukta anne babam Biz uyurken geldi diyor Fahriye ağlıyor arkadan şarkı çalıyor bitiyor kız hepsini anlattım okuyabilirsen aşk olsun ama sonunda gülmekten olmuştuk hele o suya düşme sahnesi

Ya ben sonunu hic boyle dusunmemistim yaaa

Ay super oldu kitap.okur gibi oldu valla

Tesekkur ederim canim benimmmm

Kendımı güvendiğim doktorların elıne attım canım:)) 2,5 ay kalıcak dediler daha önce hiç başıma gelmedi ne kadar kalıcağını pek bilmiyorum yanı benımkı 2 yerden kırık belkıde ondan öyledir :)

10 adim falan vardir herhalde
Ohhhh tatildesin demek :)
tatil bitti of kısa sürdü sanki eve geldim hemen gerdrobumu bi açayım çizme ile ne giyilir bi bakayım
Sen sirt acikligini gormeee ahahaha

Bot cizme kombimleri buldukca atiyorum valla

Benimkiyle kahvaltiya gitsem hayatta klasik giyindirmez beni o esofmanlar giyilecek
kahvaltı diyince insan hakikaten eşofman giyesi geliyor relax bi şekilde

Ayy çok saa olmuş cidde

Hakikaten baya uzun sure. Aman gecsinde kolun biran once. Onemli olan o

tatil bitti of kısa sürdü sanki eve geldim hemen gerdrobumu bi açayım çizme ile ne giyilir bi bakayım

kahvaltı diyince insan hakikaten eşofman giyesi geliyor relax bi şekilde

Esofmanlada karda kista usuyor insan ya bir de esofmanla cizme olmaz tuhaf olur bencee

Filmi izlemene gerek yok yarisindan itibaren anlatmis deadline ahahah
O zama söyle olurdu bu adam kacırırdı bunu goderlerdi sonra aradan bi 20 yıl geçerdi bu kızın o adamdan çocuğu olmuş falan tamamen tesadüf eseri burakla karşılaşıyor tabi bunlar yaşlanmış fahriye artık nene olmuş torun torpak sahibi olmuş burakta ıssız adam gibi yıllarca tek başına yaşamış falan sonra fahriye bu burakla gidiyormuş şey gibi bi film vardı adını unuttum ya hee kolera günlerinde ask işte onun gibi ikiside yaşlanmış ama aşkları kazanmış yıllar sonra kavuşmuşlar fflan yani böyle yapardım zaten bizim türk sinemasının işi gücü kopya çekmem

Aklıma olur olur bal gibi olur şarkısı geldi nedenseAma çok teşekkürederim canım bu yazın için fakat katılmayı şimdilik düşünmüyorum,sizlere oy vermek daha eğlenceli olacak
Bende henüz karar vermedim ama olumlu düşündüğümde aynı yarışmada rakibem olarak görmek isterim seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…