- 7 Kasım 2008
- 6.547
- 8.791
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
orası kesin ama ulu orta paylaşılmaz ki pijama iyidir iyi :)Gecelik olursa iddialıyım
her türlüsü var bende artık şöyle biraz kadınsı pijamalar alcam çeyizimdeyken almıştım bir beden olmasına rağmen üç kişi rahat girerdi içine bende hamileliğimde kullanmıştım iyi olmuştuHahahahacocukken giydigimiz pijamalar yildizli olurdubyada ayicikli dimiii benim ayicikli vardi en cok gerci hala var ama pijama giymiyorum artik sevmiyorum hic
Ya benim doğru düzgün pijama takımım yok valla.. Alt üst ayrı takılıyorumorası kesin ama ulu orta paylaşılmaz ki pijama iyidir iyi :)
bende öyle bazen çamaşır suyu lekesi olmuş ama giyilecek olan şeyleri evde yatarken bile giyiyorum :)Ya benim doğru düzgün pijama takımım yok valla.. Alt üst ayrı takılıyorum
Sen iddiali olmiycan da kim olcak hihGecelik olursa iddialıyım
Herkul de tam herkulmus hiii masallahi vardi :)Herkül demişti sanırım.
Özel albüm ile yarışma yapalımSen iddiali olmiycan da kim olcak hih
Adına çekmiş vallahi..Herkul de tam herkulmus hiii masallahi vardi :)
Aynen bende su aralar kostur kostur bi kaldim :) bende iyi sayilirim ablam cok sukurİyiyim şeker sağol sen nasılsın,sürekli koşturmaca içindeyim bende..
Zaten goruntulenme sayisi albumlerinin cok fazlaaa :)Özel albüm ile yarışma yapalımGecelik yarışması
Adına çekmiş vallahi..
Ya ben kisin pijama giysem usurum tek pijama altlari giyiyorum bazen evdeher türlüsü var bende artık şöyle biraz kadınsı pijamalar alcam çeyizimdeyken almıştım bir beden olmasına rağmen üç kişi rahat girerdi içine bende hamileliğimde kullanmıştım iyi olmuştu
He evet o özel albümüm en çok yorumlanan ve en çok beğenilen 3. albümdü geçen keşfettim ben deZaten goruntulenme sayisi albumlerinin cok fazlaaa :)
Kiz gecen biri sana ozel mesaj atmaya caliisyordu ulasabildi miHe evet o özel albümüm en çok yorumlanan ve en çok beğenilen 3. albümdü geçen keşfettim ben de
Ulaştı ulaştıKiz gecen biri sana ozel mesaj atmaya caliisyordu ulasabildi mi
Hahahhaa evetUlaştı ulaştıKKya üye kazandırıyorum görüyorsun dimi? Boş durmuyorum yani
Evet, genelde ameliyat ve doktor hakkında soru sormak için mesaj atanlar oluyor. Ben de bıkıp usanmadan hepsine detaylı anlatmaya çalışıyorum. O bayan da benim doktoruma ameliyat olacakmış, aklındakileri sordu :)Hahahhaa evetsanirim soru soracakti sana bir konuda oyle tahmin ettim
Bu ameliyat konularinda falan fikir alisverisinde bulunmaniz cok iyi oluyor gercekten : ) bazen google da bisi ariyorum hemencecik burasi cikiyor :)Evet, genelde ameliyat ve doktor hakkında soru sormak için mesaj atanlar oluyor. Ben de bıkıp usanmadan hepsine detaylı anlatmaya çalışıyorum. O bayan da benim doktoruma ameliyat olacakmış, aklındakileri sordu :)
bitmeyen tatil yapmışlar margoooşşSaksi_Degilim_Ben askitommm tatil ne zaman bitiyiii
Hahaha dun biri soruyor sen bu saatte ayaktasin isin yok muydu diyebitmeyen tatil yapmışlar margoooşş