- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hepsini anlattım rahat olYa ben sonunu hic boyle dusunmemistim yaaa
Ay super oldu kitap.okur gibi oldu valla
Tesekkur ederim canim benimmmm
bence deAyy çok saa olmuşcidde
Ya aslında ben yönetmen olcak kızımHepsini anlattım rahat olama oraya kadar film iyiydi ordan sonra herkes gülüyor falan Hayır birde Fahriye buraga doğru atlamasa olmeyecek burak ya çok mantiksizdi
bence desonunda bu ne ya dedik ruhu geliyor falan kız senin yazdığın son daha mantikli
Yapilir mi bilemiyorum canim :)Makyaj yarışması olsa bir de :)
Hanim ablammmmm nasilsin neler yapiyorsun :)Merakla ve heyecanla bekliyoruz kombinleri hayırlı olsun şimdiden
Tesekkurler adracimmm :)Hayırlı olsun yeni yarışma.
Kombinleri merakla bekliyorum:)
Hosgeldin canim :) merakla bekliyorummmmmmmmmmm :)Kac aydir yarismalara bakamadim. Sanirim buna katiliciiimmm
Fahroyem dun mu neydi kopeginin adini sormustumm cevap verdiysen goremedim neydi kizYa aslında ben yönetmen olcak kızım
Bu filmi burak mi yapmisti ? :/ sonu hakikaten kotu degil aslinda komik bitmisssHepsini anlattım rahat olama oraya kadar film iyiydi ordan sonra herkes gülüyor falan Hayır birde Fahriye buraga doğru atlamasa olmeyecek burak ya çok mantiksizdi
bence desonunda bu ne ya dedik ruhu geliyor falan kız senin yazdığın son daha mantikli
bot olur ama spor botille çizme mi olacak
Bak bu son daha guzel olurmus beeeO zama söyle olurdu bu adam kacırırdı bunu goderlerdi sonra aradan bi 20 yıl geçerdi bu kızın o adamdan çocuğu olmuş falan tamamen tesadüf eseri burakla karşılaşıyor tabi bunlar yaşlanmış fahriye artık nene olmuş torun torpak sahibi olmuş burakta ıssız adam gibi yıllarca tek başına yaşamış falan sonra fahriye bu burakla gidiyormuş şey gibi bi film vardı adını unuttum ya hee kolera günlerinde ask işte onun gibi ikiside yaşlanmış ama aşkları kazanmış yıllar sonra kavuşmuşlar fflan yani böyle yapardım zaten bizim türk sinemasının işi gücü kopya çekmem
pijama olur gecelik olur dermişimEvet ama maddelerde var ise olurbir arada pijama partisi falan mi yapsak ne
Hahahahapijama olur gecelik olur dermişimkız benim hala hello kity li pijamam var kızım diyor anne bu senin çocukken giydiğin şey mi yok kızım ben çocukken hello kity falan yoktu bunlar şimdi ki aman anne ya çocuk musun diyo bacaksız 7 yaşında bana şeylik taslıyo
Gecelik olursa iddialıyımpijama olur gecelik olur dermişimkız benim hala hello kity li pijamam var kızım diyor anne bu senin çocukken giydiğin şey mi yok kızım ben çocukken hello kity falan yoktu bunlar şimdi ki aman anne ya çocuk musun diyo bacaksız 7 yaşında bana şeylik taslıyo
Herkül demişti sanırım.Fahroyem dun mu neydi kopeginin adini sormustumm cevap verdiysen goremedim neydi kiz
Hanim ablammmmm nasilsin neler yapiyorsun :)