En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Bot&Çizme-Çanta Kombinleri

Ya ben sonunu hic boyle dusunmemistim yaaa

Ay super oldu kitap.okur gibi oldu valla

Tesekkur ederim canim benimmmm
Hepsini anlattım rahat ol:-) ama oraya kadar film iyiydi ordan sonra herkes gülüyor falan Hayır birde Fahriye buraga doğru atlamasa olmeyecek burak ya çok mantiksizdi:-)
Ayy çok saa olmuş :KK70: cidde
bence de :-) sonunda bu ne ya dedik ruhu geliyor falan kız senin yazdığın son daha mantikli:KK70:

Hepsini anlattım rahat ol:-) ama oraya kadar film iyiydi ordan sonra herkes gülüyor falan Hayır birde Fahriye buraga doğru atlamasa olmeyecek burak ya çok mantiksizdi:-)
bence de :-) sonunda bu ne ya dedik ruhu geliyor falan kız senin yazdığın son daha mantikli:KK70:
Bu filmi burak mi yapmisti ? :/ sonu hakikaten kotu degil aslinda komik bitmisss :KK70:

O zama söyle olurdu bu adam kacırırdı bunu goderlerdi sonra aradan bi 20 yıl geçerdi bu kızın o adamdan çocuğu olmuş falan tamamen tesadüf eseri burakla karşılaşıyor tabi bunlar yaşlanmış fahriye artık nene olmuş torun torpak sahibi olmuş burakta ıssız adam gibi yıllarca tek başına yaşamış falan sonra fahriye bu burakla gidiyormuş şey gibi bi film vardı adını unuttum ya hee kolera günlerinde ask işte onun gibi ikiside yaşlanmış ama aşkları kazanmış yıllar sonra kavuşmuşlar fflan yani böyle yapardım zaten bizim türk sinemasının işi gücü kopya çekmem :KK70:
Bak bu son daha guzel olurmus beee :KK70:

Evet ama maddelerde var ise olur :KK70: bir arada pijama partisi falan mi yapsak ne :KK70:
pijama olur gecelik olur dermişim :KK70: kız benim hala hello kity li pijamam var kızım diyor anne bu senin çocukken giydiğin şey mi yok kızım ben çocukken hello kity falan yoktu bunlar şimdi ki aman anne ya çocuk musun diyo bacaksız 7 yaşında bana şeylik taslıyo :KK70:

pijama olur gecelik olur dermişim :KK70: kız benim hala hello kity li pijamam var kızım diyor anne bu senin çocukken giydiğin şey mi yok kızım ben çocukken hello kity falan yoktu bunlar şimdi ki aman anne ya çocuk musun diyo bacaksız 7 yaşında bana şeylik taslıyo :KK70:
Hahahaha :KK70: cocukken giydigimiz pijamalar yildizli olurdubyada ayicikli dimiii :KK70: benim ayicikli vardi en cok :KK70: gerci hala var ama pijama giymiyorum artik sevmiyorum hic :KK70:

X