- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.601
Ohhh burda da degill ll yandan yandannnaaaa ne diyiiii
Dur bak smdi mesaj atıcam topigine birisi çok kötü şeyler yazıyo marga biz kibledik sen de gel Kible diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh burda da degill ll yandan yandannnaaaa ne diyiiii
çok fenasınnnnnOhhh burda da degill ll yandan yandannn
Dur bak smdi mesaj atıcam topigine birisi çok kötü şeyler yazıyo marga biz kibledik sen de gel Kible diye
Allah seni bildigi gibi yapsin emi !Ohhh burda da degill ll yandan yandannn
Bak bak bir de yandasi melekes mis yaktim sizi gorursunuzz..çok fenasınnnnn
Hahahahahha korktun mu kiiizzzzAllah seni bildigi gibi yapsin emi !
Basenlerini sevmiyorum mu dedim ben sadece basenin var dedim 500 tane mekik cekcegine baska bisiler yapiver diye..Basenlerimden başla yimeye marga sevmiyomus basenlerimi
Korktun mu askiiimBasenlerini sevmiyorum mu dedim ben sadece basenin var dedim 500 tane mekik cekcegine baska bisiler yapiver diye..
Ne korkmasi elim kopukluydu nasil baktigimi tusladigimi hatirlamiyorum bile !Hahahahahha korktun mu kiiizzzz
Dur dustan çıkıyorum aricam seni
Yaaaa ekşın yaşayalım dedim azcık oh iyi gelmiştir sana kendine gelmissindirNe korkmasi elim kopukluydu nasil baktigimi tusladigimi hatirlamiyorum bile !
hosgeldin canimm benim :) artik kisa bi sure kaldii :)Selamlar hanimlar.yemek yarismasi yetmedi buraya da bakiyim dedim
kuzum nerelerdesin sen bu yarismada yok musun :)yarışma hayırlı uğurlu bol katılımlı olsun.
sen gorursun ben bunun acisini senden cikarmaz miyim he..Yaaaa ekşın yaşayalım dedim azcık oh iyi gelmiştir sana kendine gelmissindir
Enemm çıkarirsin vallahiiisen gorursun ben bunun acisini senden cikarmaz miyim he..
hep tatlıbikiz hep tatlibikizBak bak bir de yandasi melekes mis yaktim sizi gorursunuzz..
kiblemis diyo bir de . Gelen kiblerde de yok sizi gidi sakacilar sizi!
Afiyet olsun bundan sonra seni se listeme yazdim. Ugrasacagim senle hihbulgur pilavı cacık çorba yaptıydım :) bide salata
ay teşekkür ederimmm
hadi ordan sende ortak olmussun bu sakayahep tatlıbikiz hep tatlibikiz
AhahahAfiyet olsun bundan sonra seni se listeme yazdim. Ugrasacagim senle hih
Sen yine mi gittin evla selam verip banlaniyorsun uslu dur azcik :)Gel babyyyy gelll burasi da cok eglenceli
kaşındın amaaaaMelekeees marga beni aradı korktum acmadim bende