- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.281
ya o jeanler gecen seneden kalmadımı benimde var bi tane giymiyom vallaSarisin var bir taneeee hahah cok iyi yaa buz mavisi yirtik jean giymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya o jeanler gecen seneden kalmadımı benimde var bi tane giymiyom vallaSarisin var bir taneeee hahah cok iyi yaa buz mavisi yirtik jean giymis
Ay o kizin bagirmasi bile beni deli ediyo tobeee ne itici kizzz at suratsahra bu sene iyi yaaa
IykkķkSarisin var bir taneeee hahah cok iyi yaa buz mavisi yirtik jean giymis
Yirtik jean benim icin ber sene modadirrr : )ya o jeanler gecen seneden kalmadımı benimde var bi tane giymiyom valla
Hangisi o kiiiiiiizkizlarrr su evlenme programindaki Sinem de girmis yarismaya Semra gudubetinin taktigi kiz vardiya
Ay o kizin bagirmasi bile beni deli ediyo tobeee ne itici kizzz at surat
Hangisi ya o degistigini biliyorum ama goremedim suanda..kizlarrr su evlenme programindaki Sinem de girmis yarismaya Semra gudubetinin taktigi kiz vardiya
Ay o kizin bagirmasi bile beni deli ediyo tobeee ne itici kizzz at surat
Bende goremedim acaba hangisi ..Hangisi o kiiiiiiiz
Hangisi o kiiiiiiiz
renkli gozlu kaslarini kalinlastirmisHangisi ya o degistigini biliyorum ama goremedim suanda..
Ama nasil degismis demi..
o nasıl ruh halıymıs cok merak ettım canımİşte bu stilimdeki nur,ruh halim
yok kız yırtık giyerimde o kızın ustundeki boyle alacalı bir maviydiya onlarda hep gecen sene vardıYirtik jean benim icin ber sene modadirrr : )
Zara nin şarkısını çaldırdi nurella onda oynadı yineo nasıl ruh halıymıs cok merak ettım canım
suan var mı kanalda canım barı acayımda bakayım fransız kaldım benTümay in sorunu ne ya
Gözü dursa kası durmuyo
Bak baksuan var mı kanalda canım barı acayımda bakayım fransız kaldım ben
Dun güllü caldirdi pekkk efkarlanmistim ahahahahaZara nin şarkısını çaldırdi nurella onda oynadı yine
Çok saçma ya AhahaDun güllü caldirdi pekkk efkarlanmistim ahahahaha
Cok afedersin Dana gibi sandalyeye sigmiyor.Kiz o eller ne kus gibii elleriyle oynuyo zarrrÇok saçma ya Ahaha
O kiz miiii hic taniyamadim ya ama degismis halini gormustumrenkli gozlu kaslarini kalinlastirmis
Beyaz tulum gibi bisey giymis bugun
O kizin enerjisini seviyorum ben yaaaa : ) busra miydi adi neyok kız yırtık giyerimde o kızın ustundeki boyle alacalı bir maviydiya onlarda hep gecen sene vardı