- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.241
Sadece pijama olsa
Ozelimizi açma marga
Gecen geceki üzerine çok yakismisti
Ozelimizi açma marga
Gecen geceki üzerine çok yakismisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok anam gayet kafası yerindeydiSuç tatlibikiz ın bence,boşluğundan faydalanmis
Vaaaay, kör olaydım da bunları okumayaydım. İki dakika boş bırakmaya gelmiyorsun. Kopyacı talebe seni.Dur hemen yıkanıyim geliyim sevgilim
Yuhhh neler duyuyorumm tatliskom kaç kurtar kendiniYok anam gayet kafası yerindeydi
Yi beni kazim diyip durdu
iyi ki haketmedin yurek dayanmaz evlam hahahaha
Aha sevgilim e yakalandım gençlerVaaaay, kör olaydım da bunları okumayaydım. İki dakika boş bırakmaya gelmiyorsun. Kopyacı talebe seni.
Bak isteee taylibikiz beniii aldatmiss aâaaaaaVaaaay, kör olaydım da bunları okumayaydım. İki dakika boş bırakmaya gelmiyorsun. Kopyacı talebe seni.
Ben oyle klise fanteziler kurar miyim harbimmm sen soyleeeYuhhh neler duyuyorumm tatliskom kaç kurtar kendini
emmiii oglu ha yeme biziAha sevgilim e yakalandım gençler
Lune aşkım marga benim amcamın oğlu, ders çalışıyoduk
Şimdi böyle deyince bi düşündüm de,ı ıhh yapmazsinBen oyle klise fanteziler kurar miyim harbimmm sen soyleee
Acmiycammmm kiii hahaElbet açacannnnnn
Aha sevgilim e yakalandım gençler
Lune aşkım marga benim amcamın oğlu, ders çalışıyoduk
Yaniii daha yaratici ve romantigim yani..Şimdi böyle deyince bi düşündüm de,ı ıhh yapmazsin
ben izleyemiyorum yaa bana da anlat neler oluyor sence kim gitcekabaooooowww pijamali hemiii yedim seni
kizzzz survivor baslamis miii anam dur kaciyooi
Canim kuzenimemmiii oglu ha yeme bizi
Hay saclarini yiyim yaaaa yerim seniSuç tatlibikiz ın bence,boşluğundan faydalanmis
Sen görürsün sen bekleeeAcmiycammmm kiii haha
Dur bende geleyimSus daha fazla konuşma kendimi yatağıma atıp ağlıyicğim.
Marga yetiş niyeti bana bozdu.Sen görürsün sen bekleee
Dur bende geleyim
BencedeYaniii daha yaratici ve romantigim yani..
Saçlarımı rahat bıraksan daha mutlu olcam amaHay saclarini yiyim yaaaa yerim seni
Bak ararim seni kotu seyler derimSen görürsün sen bekleee
Dur bende geleyim