- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.061
Çektim canım fotonu, benimde yok kız bortulu böcekleri bence şık pantolonlar Gömlekli, ceketler hirkalar,elbiseler her şey olur bu kombine kahve içilmeyen gidiliyor sonuçta şık da olabilirsin salaş da her şey olabilirKizZzzz tatlimmmkizimmm cektin mi foto nu bak yazik be prenses olamadm oylarini bana yollaaatabi once kombini hazirlayimm hic bortulu bicekli biseylerim yok emmeeee
Açıktır bence canmBen hiç pazar dikkat etmedim dişarı çıkınca açıktır herhalde avm içinde değil dışında mağazası..
Ayyyy cektim.bakalim margaaaaammm nasil olmus sesss verrrrÇektim canım fotonu, benimde yok kız bortulu böcekleri bence şık pantolonlar Gömlekli, ceketler hirkalar,elbiseler her şey olur bu kombine kahve içilmeyen gidiliyor sonuçta şık da olabilirsin salaş da her şey olabilir
Güzel olmuştur guzellll
Ayyyy hadi tatlimmm ay simdi yarisma gununu beklemekte izdirap oluyorr bian evvel baslamasini istiyor insannGüzel olmuştur guzellll
Daha biiiiir sürü gün varrrr:))
Ayyyy hadi tatlimmm ay simdi yarisma gununu beklemekte izdirap oluyorr bian evvel baslamasini istiyor insann
Daha biiiiir sürü gün varrrr:))
Margaret kalpten götürecek bizi
Almazlar canm benceBari biraz erkene alsakkk yaaa dayanamam ben
olsun eldekının degerını bılelımkız sevdim artık çok gec basta diyeydin
Foto atmadinolsun eldekının degerını bılelım
senı kıbleyebıler mıyımmmKizZzzz tatlimmmkizimmm cektin mi foto nu bak yazik be prenses olamadm oylarini bana yollaaatabi once kombini hazirlayimm hic bortulu bicekli biseylerim yok emmeeee
tatlıkız fıstık nabr , hmm benım fotomu mu sana mı ay atım mııFoto atmadin
aynen bende oyleçok geçmiş olsun..ben mayısdan önce çiçek açmam gibi geliyor :)))ama yarışma çok güzel olacak bence
Atçan tabi herkese var bana yoktatlıkız fıstık nabr , hmm benım fotomu mu sana mı ay atım mııyarın evıme dondugumde atabılırım .. yuz gorumlugu ısterım
Atçan tabi herkese var bana yokveririz ne istiyosan
Katıldım katıldımben senı gordum masallah pk guzelsınn katıldın dmı yarısmaya canım
ben gordumKatıldım katıldım
Ben bi tek bacaklarını görüyorum maşallah yüzünü göremedik dah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?