- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.021
baktım cevap yok yattım bende:))Napiyorsun okyim : )
günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baktım cevap yok yattım bende:))Napiyorsun okyim : )
Igneler sukur bitti canm carsamba ciger filmine giricem tekrarNasil oldun kuzu
Aynadan oz cekim yap haha : )
kiz biriniz gelin hayriniza cekin yazik bakkk hastayim beelim yuzum.kaydi yazik banaaBen yalnız yaşıyorum, telefonu koydum kanepeye özçekimi de dklı ayarladım çektim :)
günaydın canımgünaydıınnnn
Hangi şehirdesin, yakınsam geleyim :)kiz biriniz gelin hayriniza cekin yazik bakkk hastayim beelim yuzum.kaydi yazik banaa
yok tatlım ya. benim tarzı herkes beğenmeyebilir.Oky 'im katılsa 1. olur
Gunaydin okyyy : ) ben dun saat kacta yattim hic hatirlamiyorummbaktım cevap yok yattım bende:))
günaydın
Gunaydin bonusummm naber : )Margisss
Oky 'im katılsa 1. olur
Bence de katilmaliiii kk vitrinde o kadar cok begenilen biri kesinlikle burada zorlar yarismacilari : )yok tatlım ya. benim tarzı herkes beğenmeyebilir.
bu arada teşekkürler lirikciğim. özlettin ya. bir gün görüşelim.
zaten editör olarak katılmam etik olmaz. bir yığın şaibe çıkar sonra:)
Ben cekeyimmmmm ben ben ben : )kiz biriniz gelin hayriniza cekin yazik bakkk hastayim beelim yuzum.kaydi yazik banaa
Insallah toparlamissindir canimIgneler sukur bitti canm carsamba ciger filmine giricem tekrar
Gunaydin kuzumm: ) gratis pazar gunleri acik oluyor mu yagünaydıınnnn
Dogru hemen şaibe ; )) görüşemedik bi ,çok uzağızyok tatlım ya. benim tarzı herkes beğenmeyebilir.
hep açık değil mi ki ben öyle biliyorumGunaydin kuzumm: ) gratis pazar gunleri acik oluyor mu ya
Sariyerdeyim cancagzimHangi şehirdesin, yakınsam geleyim :)
Gecenlerdekini hep aynadan cektim zatenbitanesinde dik durayim diye cekerken burnum havada cekmisim Mune de yazmisti birini haklayacak gibi bakiyo diyehalbuki zordan oyle bi poz cikmistibende aynadan çekiyorum. biraz sallıyorum ama olsun,evlaefe. çek bence.
olsun benim tarzinda begenen az oluyo isin eglencesi ordaya fotona editor yazmiyoya sende katil.benceyok tatlım ya. benim tarzı herkes beğenmeyebilir.