- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.041
en sevdiğim semt sarıyerSariyerdeyim cancagzim
Gecenlerdekini hep aynadan cektim zatenbitanesinde dik durayim diye cekerken burnum havada cekmisim @Mune de yazmisti birini haklayacak gibi bakiyo diye halbuki zordan oyle bi poz cikmisti
KizZzzz tatlimmmkizimmm cektin mi foto nu bak yazik be prenses olamadm oylarini bana yollaaagünaydıınnnn
sizde katılıyor musunuz yarışmayaDogru hemen şaibe ; )) görüşemedik bi ,çok uzağız
Yaaaa tarzini ben begenmistim bikereemm vuccuuutunuu ayri beeegendmmmbenim tarzı beğenen hiç olmuyor ama hakkını yemeyeyim vücuduma övgüler almıştım arkadaşlar çok nazik
sorun ne biliyor musun katıldığım hiç bir kombin tarzım değildi ben çok sporumYaaaa tarzini ben begenmistim bikereemm vuccuuutunuu ayri beeegendmmm
insallah canm insallahh..Insallah toparlamissindir canim
Hadiii kim cekiyo simdi ama kombinim hazir deelll dur giyineyimmmBen cekeyimmmmm ben ben ben : )
yaaa evet bende hep sporum.Gelinligin altina bile spor ayakkabi giydim bensorun ne biliyor musun katıldığım hiç bir kombin tarzım değildi ben çok sporum
bir tek pembe yumoş kazaklı halim tarzım diyebilirim
teşekkürler kuzum
Ayyy evet guzeldir sariyerimiz denizimiz ormanimiz missssen sevdiğim semt sarıyer
ben o hakkı sevgililer günü kombininde kullandım :)yaaa evet bende hep sporum.Gelinligin altina bile spor ayakkabi giydim beno derece yani ayy kizlarrr abiye yapalim bir sonraki kombiniii anammm bak aklima geldiii
Çok uzağız gelememSariyerdeyim cancagzim
Gecenlerdekini hep aynadan cektim zatenbitanesinde dik durayim diye cekerken burnum havada cekmisim @Mune de yazmisti birini haklayacak gibi bakiyo diye halbuki zordan oyle bi poz cikmisti
Bak o konuda haklısın, senin tarzın değildi o elbise ama bence çok yakışmıştı, ben çok beğenmiştim :) Bana ne yorum yapılacak merak ediyorum, her yoruma açığım. Çok şükür komplekslerim yoksorun ne biliyor musun katıldığım hiç bir kombin tarzım değildi ben çok sporum
bir tek pembe yumoş kazaklı halim tarzım diyebilirim
teşekkürler kuzum
Çok uzağız gelemem
Bak o konuda haklısın, senin tarzın değildi o elbise ama bence çok yakışmıştı, ben çok beğenmiştim :) Bana ne yorum yapılacak merak ediyorum, her yoruma açığım. Çok şükür komplekslerim yok
Tanırsın bence tek bakıştaevet tarzım değil ama sanırım tarzım olan seyler pek seksi değil bunun gibi
bende merak ediyorumm seni tanırım eralde hemen
Ben hiç pazar dikkat etmedim dişarı çıkınca açıktır herhalde avm içinde değil dışında mağazası..hep açık değil mi ki ben öyle biliyorum
düşünmüyor değilim ama ben hala yüz kazaklar ile geziyorum :)))))Tesekkurler canimmmm katilmsyi dusunuyor musunn : )
Bende bir kaç gün kısa kolluyla gezeyim dedim şimdi acısını fazlasıyla çekiyorumdüşünmüyor değilim ama ben hala yüz kazaklar ile geziyorum :)))))
çok geçmiş olsun..ben mayısdan önce çiçek açmam gibi geliyor :)))ama yarışma çok güzel olacak benceBende bir kaç gün kısa kolluyla gezeyim dedim şimdi acısını fazlasıyla çekiyorum
Evet canım yarışma cıvıl cıvılçok geçmiş olsun..ben mayısdan önce çiçek açmam gibi geliyor :)))ama yarışma çok güzel olacak bence
Belki katılırımsizde katılıyor musunuz yarışmaya
Kuzum disardakilrr de açıktır bence ama AVM ye git garanti olsunGunaydin kuzumm: ) gratis pazar gunleri acik oluyor mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?