- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Nasilsin hanim ablam : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen katılıyonmu diye sormıyım bile dimi varsın kesinkatıl tabıııı fizik görelim birazzzz
Canim ilk sayfada gerekenler ve kurallar var goz gezdirmeni tavsiye ederim kuzummm : )Aa evet ama eve gelir gelmez esofman giydim
Bakiyim bi dolabima
Bende iyiyim ablam saglik ocagindan geldim islerimi hallettim bakamadim bugun buraya pek : )İyiyim margacım sağol sen nasılsın,nasıl gidiyor hayat:))
Gecmis olsun yasminim dikkat et havalar bi guzel bi kotu yaniltiyor bizi.. : )Ben de iyiyim canım , azcık hasta gibiyim boğazım ağrıyor sadece.
Hadi bakalım bi sürü kişi katılsın yarışmaya
Bende iyiyim ablam saglik ocagindan geldim islerimi hallettim bakamadim bugun buraya pek : )
Sagolasin canim bu yarismada var misin bizimle : )Yeni yarışmanız hayırlı olsun. Şık bayanlar
Kabizlik problemkm var birde sag elimin tirnaginda batma var et tarafim mikrop kapmis kuaforde ..Hayırdır hasta filanmısın yoksa,geçmiş olsun..
Kabizlik problemkm var birde sag elimin tirnaginda batma var et tarafim mikrop kapmis kuaforde ..
onun icin gittim ablam yine bir suru ilac verdi doktor
O madalyayi kaptirmayaya yemin etmis hahasen katılıyonmu diye sormıyım bile dimi varsın kesin
Bir ay once ayak parmagimda vardi o da aybi sekilde mikrop kapti. Yan kismini kesip bakim yaptiyordum .Geçmiş olsun canım,lifli gıdalar tüketmeye gayret et,armut ye,mercimek çorbasıda iyi geliyor..
Manikür den değilmi,dikkatli olmak lazım oralarda..
Bir ay once ayak parmagimda vardi o da aybi sekilde mikrop kapti. Yan kismini kesip bakim yaptiyordum .
bu sefer elimde cikti ablam. daha ilaclarimi almadim birazdan alcaklar. Bakalim kullanacagim insallah fayda eder.
kabizliktan oturu atesim.yuksek cikti atesimi olctu doktor . bir surup bir ilac bir de krem verdi kabizlik icin..
su aralar kilo verdim biraz daba rahatim yuruyus yapmak yada hereketlenmek iyi geliyor bana..
Eleştirenlerin ağzına kürekle vursak olmaz mı? Hele de hiçbir yarışmaya katılmayıp peh bunlar da kıyafet mi diyenlere?!Evet çeşitlilik açısından iyi olur,ama eleştiren de çok olur
Yok ablam bir daha yaptırmam zaten oje bile sürdürmem o derece.. :)Demekki hassas bir yapın hemen kapıyorsun bunları,yinede dşkkatli olmakta fayda var en güzeli yaptırmamak aslında..
İlaçlar fayda sağlar,sende biraz yediklerine dikkat edersen düzelirsin ..
7-Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar. Pro üyelik birinci haricinde ki üyelere verilmeyecektir.Eleştirenlerin ağzına kürekle vursak olmaz mı? Hele de hiçbir yarışmaya katılmayıp peh bunlar da kıyafet mi diyenlere?!
Huy Meselesi
Yok ablam bir daha yaptırmam zaten oje bile sürdürmem o derece.. :)
Yok ben yine kürekte ısrarcıyım.7-Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar. Pro üyelik birinci haricinde ki üyelere verilmeyecektir.
:)
Yok ben yine kürekte ısrarcıyım.