- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #2.081
Ellerinize saglik herkesin :)
Gördüm canim çok teşekkür ederimmmsuan 2. Sırada. Pek sanmıyorum 1. Olacağını. Ben zaten eglencesine katıldım,çok önemli değil benm için yaa maksat muhabbet
Bende çıkıyorm,öptümEllerinize saglik herkesin :)
Ben kaciyorum
Yarin cok isim var :)
Oylamada gorusururz optummm :)
Tabiki maksat eğlence ama insan ister taçlanmayı hakediyorsa
Gördüm canim çok teşekkür ederimmmsuan 2. Sırada. Pek sanmıyorum 1. Olacağını. Ben zaten eglencesine katıldım,çok önemli değil benm için yaa maksat muhabbet
Geceyi boş geçirmeyeyim canım:) Vakit ilerleyince şeytan dürtüyor: (Erken gidiyorsun bu aksam kuzum :)
gırdın mıı kakusssHi hi hi göreceğim bir sürü güzell hatunn..
Merakla kombinleri bekliyoruuum! Herkese basarilar ; )[/Q
katıldınız mı
en son kafanda bussuru kıyafet vardı eleyebıldın dimek
sağol canımm son anda yetiştim garii.. merakla bekliyomm kim ne giymiş şenlencek buralarr..en son kafanda bussuru kıyafet vardı eleyebıldın dimekyarısmada basarılar canım 12 de gorusuruzz
hayir bu hafta katilmadim, merakla yorumlari/katilanlari bi takip edeyim, belki haftaya ; )katıldınız mı
haftaya bıttı suree bı sonrakı de barıhayir bu hafta katilmadim, merakla yorumlari/katilanlari bi takip edeyim, belki haftaya ; )
tamam iste bende onu demek istiyorum canim, bi sonraki yarismada artik!haftaya bıttı suree bı sonrakı de barıhehe tmm cnm katıl
hayir bu hafta katilmadim, merakla yorumlari/katilanlari bi takip edeyim, belki haftaya ; )
haftaya bıttı suree bı sonrakı de barıhehe tmm cnm katıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?