- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
sanane beeee sen avukatımısın yerım onun dogum gununu bulasacam bananeKızın doğum günü bu gün bulaşma
Ağzını silikonla yapıştırırım
Tolin git Çocuklarının dayısı gelmiş Necmiyle Uğraş sensanane beeee sen avukatımısın yerım onun dogum gununu bulasacam banane
ne dayısı beeee necmı bızım bacımız olurTolin git Çocuklarının dayısı gelmiş Necmiyle Uğraş sen
Pardon yanlış oldune dayısı beeee necmı bızım bacımız olur
heeee anca teyzesı olurPardon yanlış oldu
Teyzesi diyeyim o zaman
Birbirimizi bulduğumuz heryerde sohbet ediyoruz :))iyi geceler kizlar! kombinasyonlara yorumu gectikbsohbet mi var hihi
yeni sayilirim ama benide katsanizya sohbete : )Birbirimizi bulduğumuz heryerde sohbet ediyoruz :))
Tarz meselesi biraz :) Çoğu kombin benim Kıyafet tarzıma uygun beğendim o Yüzden. En beğendiğimize de oy veriyoruz :) Kızlar tarzlarını yansıtmışlar, illa vardır bu kadar kombinden beğendiğinyeni sayilirim ama benide katsanizya sohbete : )
Kombinasyonlari nedense cokcok begenmedim yahu bu arada. Yanlis anlasilmasin, ama Turkiyedeki moda anlayisi benim ve burdaki moda anlayisindan bayagi farkli aslinda.
Havalar nasil ki turkiyede? burda (hollanda) bugun 20 dereceydi!Usudummmmmm
Kombiyi yak, yorganın altına gir bide beni düşün elimde buzUsudummmmmm
yeni sayilirim ama benide katsanizya sohbete : )
Kombinasyonlari nedense cokcok begenmedim yahu bu arada. Yanlis anlasilmasin, ama Turkiyedeki moda anlayisi benim ve burdaki moda anlayisindan bayagi farkli aslinda.
Burasi gunesliydi ama hala buz gibi isinacak diyorlarHavalar nasil ki turkiyede? burda (hollanda) bugun 20 dereceydi!
Ah kuzum ah gecmis olsun ben dudak faciasi yasadim aman aman sen yasamaKombiyi yak, yorganın altına gir bide beni düşün elimde buz
var elbette, ama onu niye oyle yaptin, o ordan neden cikti, önünü ilikseydin, o skinny olsaydi, bu boyle olsaydi diye kendi capimda accik elestirdim :) bazi parcalari gercekten cok begendim!Tarz meselesi biraz :) Çoğu kombin benim Kıyafet tarzıma uygun beğendim o Yüzden. En beğendiğimize de oy veriyoruz :) Kızlar tarzlarını yansıtmışlar, illa vardır bu kadar kombinden beğendiğin
Yok canım o kadar değil. Aklıma sen geldin hemen zaten, benim bu kadar acıdıysa seni düşünemiyorumAh kuzum ah gecmis olsun ben dudak faciasi yasadim aman aman sen yasama
Elestirmek en dogal hakkinvar elbette, ama onu niye oyle yaptin, o ordan neden cikti, önünü ilikseydin, o skinny olsaydi, bu boyle olsaydi diye kendi capimda accik elestirdim :) bazi parcalari gercekten cok begendim!
Isinsin tabii! gerci yagmur bekleniyo burdada haftasonu.Burasi gunesliydi ama hala buz gibi isinacak diyorlar
Isinsin artik