- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ah ah o dudagimi hastanede dikerlerken ne aglamistimYok canım o kadar değil. Aklıma sen geldin hemen zaten, benim bu kadar acıdıysa seni düşünemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah o dudagimi hastanede dikerlerken ne aglamistimYok canım o kadar değil. Aklıma sen geldin hemen zaten, benim bu kadar acıdıysa seni düşünemiyorum
Nerelisin canimIsinsin tabii! gerci yagmur bekleniyo burdada haftasonu.
Memleketi ozledim ki!
Nurella gibivar elbette, ama onu niye oyle yaptin, o ordan neden cikti, önünü ilikseydin, o skinny olsaydi, bu boyle olsaydi diye kendi capimda accik elestirdim :) bazi parcalari gercekten cok begendim!
wowww ne kadar çok katılım olmuş yineee
herkes birbirinden güzel tam 3 kere 3 sayfayı da turladım seçmek zor olduuu
oyum 9 numaraya gitti çok zarif gözüküyor
Nurella gibi
Ya ben kırmamaktan yanayım, sonuçta herkesin bi Tarzı var onu ortaya koyuyor, heves var heyecan var, bunu kırmadanda halledebiliriz oylama kısmını :)
tabikide, estagfirullah ne haddime kirmak asla niyetim degil. O yuzden fotolari alinti yapmadan genel olarak soyledim : )Nurella gibi
Ya ben kırmamaktan yanayım, sonuçta herkesin bi Tarzı var onu ortaya koyuyor, heves var heyecan var, bunu kırmadanda halledebiliriz oylama kısmını :)
memleket olarak kastim tum Turkiye aslinda. Aslen Kayseriliyiz biz.Nerelisin canim
Ciddi misin :) kayserililere gelin geliyorum kiz :) hemsehri ciktik vay be..memleket olarak kastim tum Turkiye aslinda. Aslen Kayseriliyiz biz.
Hadi bakalim hayirlisi gozukmuyorsun kuzum ? Nerelerdesin ozledik be :)
Oyyyy kiyamam Allah kolaylik versin canim tez zamanda yazarin teziniiiiimargam bitmeyen okulun bitirme tezini yazıyorum okulu değil ama beni bitirdi bu tez
ne kadar uzattın justiceeemargam bitmeyen okulun bitirme tezini yazıyorum okulu değil ama beni bitirdi bu tez
aaaa hadi yaa! Sanslisin vallahi :) bizim erkeklerimiz gercekten yumusaktir, cabuk parlar hemen sonerler ama cok mulayimdirler. Ailelerine sahip ve duskundurler. Iyi secim yapmissiiin! Ben Kars'a gelin gittim (gitmez olaydim, sozum meclis disi haha).Ciddi misin :) kayserililere gelin geliyorum kiz :) hemsehri ciktik vay be..
Oyyyy kiyamam Allah kolaylik versin canim tez zamanda yazarin teziniiiii
Cok manali oldu cumleeee :)
Yok senin için demedim zaten, öyle birşey yapmadın :))tabikide, estagfirullah ne haddime kirmak asla niyetim degil. O yuzden fotolari alinti yapmadan genel olarak soyledim : )
Ama su spor ayakkabilarina takildim. Kizlar all starlardan neden vazgecemiyosunuz : (
ne kadar uzattın justiceee
uzulme beaaa bende 2 sene uzatmıstım ama bıttı sonunda cevre muhendıslıgıydı dımı senınkı?tolişşş 1 sene garanti gerisi allah kerim
Topuklular rahat degilki zaten kuzum, Loubotin'de giysen Zara'danda giysen, topuk esittir rahatsizlik haha..Yok senin için demedim zaten, öyle birşey yapmadın :))
Ben spor ayakkabıcıyım mesela :) Ayaklarımı sevdiğim için
Topuklularla rahat edemiyorum
uzulme beaaa bende 2 sene uzatmıstım ama bıttı sonunda cevre muhendıslıgıydı dımı senınkı?