En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
var elbette, ama onu niye oyle yaptin, o ordan neden cikti, önünü ilikseydin, o skinny olsaydi, bu boyle olsaydi diye kendi capimda accik elestirdim :) bazi parcalari gercekten cok begendim!
Nurella gibi :KK48:
Ya ben kırmamaktan yanayım, sonuçta herkesin bi Tarzı var onu ortaya koyuyor, heves var heyecan var, bunu kırmadanda halledebiliriz oylama kısmını :)

Nurella gibi :KK48:
Ya ben kırmamaktan yanayım, sonuçta herkesin bi Tarzı var onu ortaya koyuyor, heves var heyecan var, bunu kırmadanda halledebiliriz oylama kısmını :)
tabikide, estagfirullah ne haddime kirmak asla niyetim degil. O yuzden fotolari alinti yapmadan genel olarak soyledim : )
Ama su spor ayakkabilarina takildim. Kizlar all starlardan neden vazgecemiyosunuz : (

Ciddi misin :) kayserililere gelin geliyorum kiz :) hemsehri ciktik vay be..
aaaa hadi yaa! Sanslisin vallahi :) bizim erkeklerimiz gercekten yumusaktir, cabuk parlar hemen sonerler ama cok mulayimdirler. Ailelerine sahip ve duskundurler. Iyi secim yapmissiiin! Ben Kars'a gelin gittim (gitmez olaydim, sozum meclis disi haha).

tabikide, estagfirullah ne haddime kirmak asla niyetim degil. O yuzden fotolari alinti yapmadan genel olarak soyledim : )
Ama su spor ayakkabilarina takildim. Kizlar all starlardan neden vazgecemiyosunuz : (
Yok senin için demedim zaten, öyle birşey yapmadın :))
Ben spor ayakkabıcıyım mesela :) Ayaklarımı sevdiğim için:KK70:
Topuklularla rahat edemiyorum:KK51:

Yok senin için demedim zaten, öyle birşey yapmadın :))
Ben spor ayakkabıcıyım mesela :) Ayaklarımı sevdiğim için:KK70:
Topuklularla rahat edemiyorum:KK51:
Topuklular rahat degilki zaten kuzum, Loubotin'de giysen Zara'danda giysen, topuk esittir rahatsizlik haha..

Spor iyi hos rahat ama zaten kalcali olan akdeniz kadinina cok yakismiyor yahu. Gundelik spor ayakkabim kesinlikle yoktur mesela. Ama bu aralar cok moda, dikkat ceken bi renkte Nike Air ler, şık ve hoş bi kiyafetin (yani cok spor olmayan bi kiyafetin) altinda. Bikac ornek bulabilirsem yukleyeyim.

uzulme beaaa bende 2 sene uzatmıstım ama bıttı sonunda cevre muhendıslıgıydı dımı senınkı?

aynen kuzu, 1 seneden fazla uzamaz heralde öyle tahmin ediyorum yada umuyorum :KK53:
len bütün devrem mezun olcak bi ben kaldım ona yanarım :KK61:

X