- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hadi insallah olumlu sonuc alirsin ciceemkurs bıttı mayısta sınav var ona calısıyorum bu ara pek ortalıklarda yokum o yuzden
Baaaaakk ablan o senin korkcaksin tabi :)aman cok korktum
Pinko katildimi kiz yarsmaya? Bunu soylermisn bilemedim ama teldeyim inceleyip bakamiyom varmi yokmu yarin inceliyim en iyisi
insallah cıceeem sen noruyon senın ıs durumları nasıl ne zaman everıyoz senı dugune cagırcanmı benıHadi insallah olumlu sonuc alirsin ciceem
hade len ordanBaaaaakk ablan o senin korkcaksin tabi :)
Pinko katildimi kiz yarsmaya? Bunu soylermisn bilemedim ama teldeyim inceleyip bakamiyom varmi yokmu yarin inceliyim en iyisi
Dilini koparir hiiiiiiiii kurabikinsallah cıceeem sen noruyon senın ıs durumları nasıl ne zaman everıyoz senı dugune cagırcanmı benı
hade len ordan
kuraıye demesene bana hainDilini koparir hiiiiiiiii kurabik
Korkmadın mıaman cok korktum
Katılmadım tabi ki dePinko katildimi kiz yarsmaya? Bunu soylermisn bilemedim ama teldeyim inceleyip bakamiyom varmi yokmu yarin inceliyim en iyisi
Korkmuyorum diyoo kim ki o diyoooo bak bak bakKorkmadın mı
Kurabik tolinkuraıye demesene bana hain
Valla benim kurs bitti sertifikalari aldim ama hastane isi saglam torpil istiyo kuzucum beklemedeyim bakalim ama.bisey cikcagni sanmiyorm. Ewimin kadini cocuklarimin anasi olmak planlarimin arasinda dermisiminsallah cıceeem sen noruyon senın ıs durumları nasıl ne zaman everıyoz senı dugune cagırcanmı benı
hade len ordan
Onun çenesini bantlarımKorkmuyorum diyoo kim ki o diyoooo bak bak bak
nooooKorkmadın mı
sisko margaKurabik tolin
temem gelecem kesın dugun pastası yemeyeValla benim kurs bitti sertifikalari aldim ama hastane isi saglam torpil istiyo kuzucum beklemedeyim bakalim ama.bisey cikcagni sanmiyorm. Ewimin kadini cocuklarimin anasi olmak planlarimin arasinda dermisimcagircam tabi kiz kk diye masa ayircam size yakinsn sen zaten bana
Olsun sen yinede tarzimsin pinkooKatılmadım tabi ki de
Olsun sen yinede tarzimsin pinkootarzi bilmiyomda sacta yazik oldu senin saclarina ona uzuluyorm katilsaydin o saclar alirdi
Kızın doğum günü bu gün bulaşmanoooo
sisko marga
temem gelecem kesın dugun pastası yemeye