- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ohhh missss..Şalvar giyeriz. Onu da çok severim ben. Püfür püfürGeçen sene Ürügp'ten getirttim. Boncuklu filan akıllara zarar bir şey. Altına da kahve sandaletlerim ohhh Şalvar konseptinde birinciliği kimseye vermem
aa neden vermiyor.isteriz valla..Bugünde biber sürmeye başladı kakoş. Dikkatli olmak lazım.Ama yemekleri süper.Tarfilerini vermiyor ayrı
yeeeeeeeessss konsept ne olursa olsun tayt giyecemBiri tayt mı dedi?
Hay ağzından öpeyim margam elbette şakaydıı.kendisinide alıntılayıp yazdım ama cevap yazmadı.. kesinlikle espri ve kesinlikle şaka..Şu yalan dünyada niye insanların kalbini kırayım ayoll..
ya oraya vena yazılmısta o mağazanın adı tena aslında bıde oyle bakın isterseniz.Şimdi siz diskalifiye oldunuz onun için o ceketi bana vereceksiniz arkadaşım. Bir haftadır sizin yüzünüzden tırım tırım o ceketi arıyorum. Yok arkadaş yok. Mağazasına gittim yok, internet mağazasına baktım yok
bencede bencede marga bizi gece kulübüne götür :)))))))Ya bu sefer gece kulubü kombini yapalım mı söz busefer cenemide tutcam :)
Ohhh missss..
ahaha valla yarışma bitene kadar konusmıcamSöz ver tutucanmı
bencede bencede marga bizi gece kulübüne götür :)))))))
Kızz yokk yeminlen art niyet yok nolcek bee yaz gelmiş,oh hava miss ne art niyeti oo öyle hepimiz aynı düşüncelerden olsaydıkk bu yaşam çekilirmiydii.. seviyorum her telden insanı ben ayoll.. napam seviyorumm..olmam mı. yazmıştım hatta ona:)
aa neden vermiyor.isteriz valla..
yeeeeeeeessss konsept ne olursa olsun tayt giyecemdenizede gitsek,ofisede,gece kulübünede tayt giyecem
Biliyorum canımm sağoll doğru dedin valla başkasına şaka gelmiyor öğrendim canımmSenin konusma tarzini bildigim icin bana saka gibi gelebilen baskasina o anlamda gelmeye bilir..
O yuzden uyariyim dedim ondan canim :)
feci rejimdeyim. rejim bitene kadar vermesin. sonra yakasına yapışırım:))İstedim istedim. Yalvartıp duruyorKendisinden güzel yapacağım diye
hahaaaaayyy hatırlatırım bunu sana :))))))Sen tayt giy benim oyum sana. Hep destek tam destek
ya oraya vena yazılmısta o mağazanın adı tena aslında bıde oyle bakın isterseniz.
Kız öyle demaa. verecemm kolaymı o kadar tarifleri yazmakk sen görürsün doyuracam seni tarifleree.İstedim istedim. Yalvartıp duruyorKendisinden güzel yapacağım diye
Nile kalsa konsepti tayt yapar haha :)Sen tayt giy benim oyum sana. Hep destek tam destek
Tamamdir kuzum benim.Biliyorum canımm sağoll doğru dedin valla başkasına şaka gelmiyor öğrendim canımm