- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Kızzzz dur hele şimdi 30 yaşındayımNeee. 17 mii çekil şurdan çıtır senii..çok pis kıskandımm
Ozaman 17 idim
Kıskanma yaşlandım artık iki bebem var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzzz dur hele şimdi 30 yaşındayımNeee. 17 mii çekil şurdan çıtır senii..çok pis kıskandımm
Hımmm tamam o zaman bendensinn gel yamacımaaanamm iki tane bebenmi varr ne güzel mevlam bağışlasınn bendede 5 yaşında bir oğlan..Kızzzz dur hele şimdi 30 yaşındayım
Ozaman 17 idim
Kıskanma yaşlandım artık iki bebem var
Ya bu sefer gece kulubü kombini yapalım mı söz busefer cenemide tutcam :)Ofis şıklığı olabilir Marga.
yok yaa ben bundan sonra konsept ne olursa olsun tayt giyecem hatunlar bayılıyolar tayta :))))))
Ohbe dur geliyorum yanınaHımmm tamam o zaman bendensinn gel yamacımaaanamm iki tane bebenmi varr ne güzel mevlam bağışlasınn bendede 5 yaşında bir oğlan..
O da olsun o da olsun.Ya bu sefer gece kulubü kombini yapalım mı söz busefer cenemide tutcam :)
Söz ver tutucanmıYa bu sefer gece kulubü kombini yapalım mı söz busefer cenemide tutcam :)
Hay ağzından öpeyim margam elbette şakaydıı.kendisinide alıntılayıp yazdım ama cevap yazmadı.. kesinlikle espri ve kesinlikle şaka..Şu yalan dünyada niye insanların kalbini kırayım ayoll..
Kakoş yine ağızdan öpmeye başladın Bir gün başına iş alacaksın bak söylemedi deme
Ya bu sefer gece kulubü kombini yapalım mı söz busefer cenemide tutcam :)
Evet rahat kiyafet sicaklarda geliyor..Ne yapayım ama çok rahat bir kıyafet değil mi ? Bulandan ALLAH razı olsun.
Haklısın canımm yaaa farkında değilim aslında şöyle güzel yerinde söz söyleyenleri gerçekten sarılıp yanağına koca bir öpücük kondurmak istiyorum..seviyorum böyle objektif konuşanları canımm yaaa..napamm içimden geliyoo. bir gün munede içinden gelecek cımbızlicak beni ama hadi bakalımm..Kakoş yine ağızdan öpmeye başladın Bir gün başına iş alacaksın bak söylemedi deme
günaydın hatunlar. bende bir numaraya vermiştim. diskarifiyemi oldu
1.. noya ne oldu yahu neden diskalifiyee edilmişş.. aneyyyy.. nolmuş buralardaa..
oh maşallahh sağlıkla huzurla büyüsünler canımm..Ohbe dur geliyorum yanına
Benim oğlumda 5 yaşındaOrtalama aynı yıllarda evlenmişiz demekki Kızımda 3 yaşında
Canim benim biz ne yaptik ki ya..Bide kazen abiyle marga sağolsun. Okadar iyi ki yaklasımları sayelerinde küskünlüğüm üzüntüm yok.
Evet rahat kiyafet sicaklarda geliyor..
Yine pisicez ya
olmam mı. yazmıştım hatta ona:)Ya vallaha bak bu hatun çok sever bu lafı. Art niyetsiz de söyler. Ama polemiğe dönüşür hemen.
(Sanırım o forumda sen de vardın.Konu nasıl uzayıp gitmişti)
Haklısın canımm yaaa farkında değilim aslında şöyle güzel yerinde söz söyleyenleri gerçekten sarılıp yanağına koca bir öpücük kondurmak istiyorum..seviyorum böyle objektif konuşanları canımm yaaa..napamm içimden geliyoo. bir gün munede içinden gelecek cımbızlicak beni ama hadi bakalımm..
olmam mı. yazmıştım hatta ona:)