• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri Oylama

• 13 numaralı yarışmacı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    284
  • Anket Kapalı .
Hay ağzından öpeyim margam elbette şakaydıı.kendisinide alıntılayıp yazdım ama cevap yazmadı.. kesinlikle espri ve kesinlikle şaka..Şu yalan dünyada niye insanların kalbini kırayım ayoll..

Kakoş yine ağızdan öpmeye başladın :KK30: Bir gün başına iş alacaksın bak söylemedi deme :KK70::KK70:

Ya bu sefer gece kulubü kombini yapalım mı söz busefer cenemide tutcam :)

Şimdi siz diskalifiye oldunuz onun için o ceketi bana vereceksiniz arkadaşım. Bir haftadır sizin yüzünüzden tırım tırım o ceketi arıyorum. Yok arkadaş yok. Mağazasına gittim yok, internet mağazasına baktım yok:mad::mad::mad:

Kakoş yine ağızdan öpmeye başladın :KK30: Bir gün başına iş alacaksın bak söylemedi deme :KK70::KK70:
Haklısın canımm yaaa farkında değilim aslında şöyle güzel yerinde söz söyleyenleri gerçekten sarılıp yanağına koca bir öpücük kondurmak istiyorum..seviyorum böyle objektif konuşanları canımm yaaa..napamm içimden geliyoo. bir gün munede içinden gelecek cımbızlicak beni ama hadi bakalımm..

Bide kazen abiyle marga sağolsun. Okadar iyi ki yaklasımları sayelerinde küskünlüğüm üzüntüm yok.
Canim benim biz ne yaptik ki ya..

Senin anlayisin icin ben cok tesekkur ederim diger yarismamiz olacaktir.

Fikirleri aldikca oky ile toplantimdan sonra aciklama yapacagim :) takipte kalin siz

Evet rahat kiyafet sicaklarda geliyor..

Yine pisicez ya :KK43:

Şalvar giyeriz. Onu da çok severim ben. Püfür püfür :KK30: Geçen sene Ürügp'ten getirttim. Boncuklu filan akıllara zarar bir şey. Altına da kahve sandaletlerim ohhh :KK76::KK76: Şalvar konseptinde birinciliği kimseye vermem :KK70::KK70:

Haklısın canımm yaaa farkında değilim aslında şöyle güzel yerinde söz söyleyenleri gerçekten sarılıp yanağına koca bir öpücük kondurmak istiyorum..seviyorum böyle objektif konuşanları canımm yaaa..napamm içimden geliyoo. bir gün munede içinden gelecek cımbızlicak beni ama hadi bakalımm..

Onu da ağzından öpersin bir şeycik olmaz. :KK28::KK28:

Back